Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie žere olej vs bílý kouř

Od: cisi* odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám Feldu 1.6 mpi a potřeboval bych poradit motor žere olej a kouří se z výfuku.( býlí kouř ).Začal tíct olej zhlavy. Občas jede i na 3 válce nevím jestli nejsou špatné i kroužky na motoru diky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dokud to nerozebereš, tak to nezjistíš. Ale většinou to bývá těsnění pod hlavou.

doplněno 21.01.14 20:33:

Když tak přeměřit tlaky...

hodnocení

2x

sundat hlavu rozebrat,srovnat na magnetce, zabrousit ventily,dát nový gufera na ventily dát nový těsnění pod hlavu a složit no a ty kroužky to je otázka já to spíš vidim na to těsnění a gufera

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Rada je poměrně jednoduchá.Vyměň feldu za auto,které nebude mít kouř z býlí.Jinak Tě čeká GO motoru(cena?) nebo výměna celého motoru.

danys*

na tohle 1.6 feldy trpěly. zřejmě bude motor ko. já sem sehnal motor z bouračky, k výměně nedošlo. kdybys sháněl, mě tu překáží.

cisi*
hodnocení

Kolik za něj chcete a vodkud jste diky

777
hodnocení

0x

Typická závada 1,6,problémy s olejem všeho druhu...to vypadá na gufero ventilu na jednom válci nebo těsnění pod hlavou...od kud přesně teče ten olej?

Každopádně to je spíš na generálku nebo jiný motor,ta příčina může být i jiná než jsem popsal výše a opravíš jedno,a odejde další...u konstrukce tohoto motoru se ona pověstná německá preciznost moc neprojevuje

cisi*
hodnocení

Mam určitě štatné těsnění pod hlavou jeto tam celé od oleje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]