Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavie - klíče

Od: michaell odpovědí: 4 změna:

Zdravím, dnes jsem koupil Octávii.

Dostal jsem k ni jen jeden startovací klíč, dva dálkače ve kterých je zabudovaný také klíč, ale je jakoby čistý, nemá udělané "výřezy". Je to k tomu, aby se z něj mohl udělat klíč do zapalování?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zanes to do autoklíčnictví oni si stim poraděj pokud je ta planžeta kvalitní udělaj ti dle tvého klíče kopii

michaell
hodnocení

Tak jsem byl v klíčníctví a řekli mi, že na tom startovacím klíči je čip, bez kterého auto nenastartuji.

Jinak mám tedy dva vystřelovací klíče s dálkovým ovládání, které ale nejsou nijak upravené, jsou to čisté planžety, řekl bych že připravené ke zpracování (viz foto FOTO)(+ ten jeden startovací zvlášť).

Dá se tedy podle toho jednoho klíče, který mám na startování udělat z těch vystřelovacích takové, aby seděly do zapalování? A přidat k tomu i čip, abych mohl nastartovat?

Na kolik by mne to mohlo vyjít?

Děkuji

julek

Zdravím, vypadá to na neoriginální sadu klíčů. Pokud nemáte na svazku klíčů přívěšek s kodem imobilizeru bude to vcelku problém. Mj. podle toho přívěšku by Vám klíč s čipem dodala Škoda Auto

já nevim jak u vás ale tady si stím dovedou poradit dle stávajícího klíče nahrajou novej čip cena cce 400kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]