Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem koupil Octávii.
Dostal jsem k ni jen jeden startovací klíč, dva dálkače ve kterých je zabudovaný také klíč, ale je jakoby čistý, nemá udělané "výřezy". Je to k tomu, aby se z něj mohl udělat klíč do zapalování?
Díky
zanes to do autoklíčnictví oni si stim poraděj pokud je ta planžeta kvalitní udělaj ti dle tvého klíče kopii
Tak jsem byl v klíčníctví a řekli mi, že na tom startovacím klíči je čip, bez kterého auto nenastartuji.
Jinak mám tedy dva vystřelovací klíče s dálkovým ovládání, které ale nejsou nijak upravené, jsou to čisté planžety, řekl bych že připravené ke zpracování (viz foto FOTO)(+ ten jeden startovací zvlášť).
Dá se tedy podle toho jednoho klíče, který mám na startování udělat z těch vystřelovacích takové, aby seděly do zapalování? A přidat k tomu i čip, abych mohl nastartovat?
Na kolik by mne to mohlo vyjít?
Děkuji
Zdravím, vypadá to na neoriginální sadu klíčů. Pokud nemáte na svazku klíčů přívěšek s kodem imobilizeru bude to vcelku problém. Mj. podle toho přívěšku by Vám klíč s čipem dodala Škoda Auto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.