Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kroupy na karosérii

Od: gubaxan® odpovědí: 5 změna:

Zdravim.

Prosim o radu :

na kufru auta mam docela dost ďulku od kroup.

Čím se daji zakryt nebo nějak opravit? Mam v planu auto potahnout folii nebo novym lakem a tak aby to nebylo vidět...
Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já to měl na střeše a kapotě dal sem to autolakýrům ti si stim poradily

doplněno 21.01.14 16:26:

já to nejdřív skoušel nástrojem s aukra levnezbozi-vsehodruhu.cz/... šlo to akorát ty konce sou umělohmotný tak mi ze 3 zbyl jen jeden zbytek se ulámal ale dá se

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím . Původně jsem vyučený autoklempíř a toto jsme dělali metodou PDR . Dalo by se to nazvat jako vyrovnávání plechu zastudena bez poškození laku. Ale už jsem to dlouho nedělal a od té doby se mohlo objěvit i něco nového. Zkus to ale vyhledat na netu. ,,metoda PDR "

hodnocení

ja jsem zase slyšel o nějake pastě (něco jak to maji na stavbě na zadělavani dir a vyrovnavani zdi) tak je i nějakapasta na ty kroupy...

A davat do autolakyrny to nechci, chci to udělat sam , protože budu pokryvaat folii taky sam

kami95
hodnocení

0x

A nejde to zatáhnout tmelem a pak až na to dát folii?

hodnocení

to je ono ! :)

Tmel se tomu řika -mě to vypadlo...
Taky jsem nad tim přemyšlel, ale nevim to 100% proto jsem se zeptal tady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]