Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - vynechávání startéru

Od: tesnost* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám felicii s prvním motorem (1.3 L, s jednim vstřikovačem), a vynechává mi při startování startér, ale startér jsem vyměnil za jiny (ale použitý) a nic se nezměnilo, dělalo to i když byla baterka čerstvě dobitá, potřeboval bych poradit čím by to mohlo být, jsem si uplně jistý že to je nějaká závada na straně startéru, akorát nevím kde je nějaké relé nebo něco jiného co ovládá ten startér. Předm mockrát děkuji za každý tip

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

0x
Vadná spínací skříňka nebo polámaný faston stykače startéru.

erikch*
hodnocení

0x

pravděpodobnost,že by dva různý startéry byly "stejně načatý" je fakt mnimální,to bude problém někde v přívodu proudu od akumulátoru nebo "ovládání" od spínací skřínky...stačí jen malý testík a sice napojit startér + napřímo od baterie-bacha na zařazenou rychlost ! a uvidíte sám-bude určitě normálně točit jak má...naštěstí u Feldy je silnoproud kabel krásně vidět po celou cestu od akumulátoru-nená problém demontovat a zkontrolovat,stejně tak "slaboproud" od spínačky k cívce...

martinxx1

Jo mám taky problém se startovánim ale jen u studenýho auta stačí popojet třeba kilometr a už chytá dobře.Když chci nastartovat tak se startér jakoby dusí jako kdyby byla slabá baterka ale není přisuzuji to ale špatnému plusovému kontaktu na baterce,kabely tam jsou výceméně namotaný do sebe a namotaný ke šroubu který je na té hliníkoré bjímce na kontaktu,kabely jsou i zoxydovaný takk to potřebuji předělat ale nevím jaká koncovka tam má být,nevíte?

martinxx1

potřebuji něco takovýho zrychleni.kvalitne.cz/... prostě aby byly kabely pevně připojeny,jak se to ale jmenuje?Abych nebyl v obchodě za vola? :)

martinxx1

Tak už vím,jmenuje se to bateriová svorka :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]