Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem dostal mail kde radí jak se vyhnout placení pokut za překročení rychlosti o méně než 30km/hod.Je to podle přestupkového řádu č.200/1990. Já to tam nikde nenašel.Setkali jste se někdo s tím?
a co sem třeba napsat znění tohoto mailu? ale i tak si myslím, že půjde o HOAX
vsadím boty že jde o tohle: hoax.cz/...
Chceš porušovat pravidla a nebýt za to potrestán? Otázka času, kdy je někdo poruší vůči tobě a ty se budeš domáhat práva...
S..či jezdi podle PRAVIDEL!
.
Návod jak se vyhnout pokutám za rychlost je velmi jednoduchý.Jezdi tak,aby jsi povolenou rychlost nepřekračoval.
Ono pokud je za vesnicí cedule 30, konec omezení až cedule další obce 5 km daleko, v pátek odpoledne skončí práce a celý víkend nikde nikdo, tak se ta 30 dodržuje opravdu těžko. Jedu bezpečných 80 a jsem zločinec. A když tu nesmyslnou ceduli oznámíte policii, tak vás pošle do háje ať si stěžuju u toho kdo to tam zapomněl sundat...
Pokud někdo jede 70 mezi barákama tak je to něco jiného, to zaslouží potrestat citelně. Jenže na takových místech se aspoň u nás prakticky neměří, když už tak na 30 před školou ve dvě ráno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.