Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč na olejový filtr - LIDL

Od: haris odpovědí: 7 změna:

Ahoj, je lepší tento klíč z lidlu než ve stejné cenové hladině řetězový?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Službu ti udělá úplně stejnou. Neřešil bych to u věci, kterou použiješ jednou za rok. Pokud máš autodílnu, tak bych asi nářadí v Lidlu nekupoval, ale pro amatérské použití to bohatě dostačuje...

hodnocení

0x

lepší je řetězový aspon mě se snim dělá líp ty druhý nešli pořádně utáhnout a při povolování filtru prokluzujou

hodnocení

0x

řetězový mi přijde lepší než ten pásek, osobně používám tohle zbozi.cz/... přijde mi lepší na manipulaci a neprokluzuje

hodnocení

0x

Já bych řekl,že jsou to vyhozené peníze,lepší je velký šroubovák,ftr prorazit a je to.Pkd se tím zabýváte (opravami MV ) tak si pořiďte profi nástroj nebo udělejte s trubky a starého řetízku z JK nebo z rozvodového.

toliko můj názor.měl jsem v ruce pár takových a všechny stáli za (takovéto hnědé a voňavé!)

kratast*

ten šroubovák je také řešení ale pak jsi jak prase. ja jsem si udelal z trubky a starého řetězu z kola. ale jinak kam se nemůžu dostat používám kožený pásek z kalhot :) filtr povolím i z vrchu motoru na dálku :)

jm*
hodnocení

0x

Jeden jsem měl, občas prokluzoval. Také používám šroubovák, filtr prorazím a je to :). A nebo velké kleště.

hubas*

...si ten závit a gumu při výměně filtru namaž a žádnej bazmek nebudeš potřebovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]