Službu ti udělá úplně stejnou. Neřešil bych to u věci, kterou použiješ jednou za rok. Pokud máš autodílnu, tak bych asi nářadí v Lidlu nekupoval, ale pro amatérské použití to bohatě dostačuje...
Já bych řekl,že jsou to vyhozené peníze,lepší je velký šroubovák,ftr prorazit a je to.Pkd se tím zabýváte (opravami MV ) tak si pořiďte profi nástroj nebo udělejte s trubky a starého řetízku z JK nebo z rozvodového.
toliko můj názor.měl jsem v ruce pár takových a všechny stáli za (takovéto hnědé a voňavé!)
kratast*
ten šroubovák je také řešení ale pak jsi jak prase. ja jsem si udelal z trubky a starého řetězu z kola. ale jinak kam se nemůžu dostat používám kožený pásek z kalhot filtr povolím i z vrchu motoru na dálku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.