Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl jsem se zeptat,neukazuje mě tachometr na babetě 210,tak jsem se chtěl zeptat jestli je špatný bowden,či tachometr či je závada jinde?díky za info
Tak jsem koupil bowden do toho tachometru,za šrouboval jsem to do tacháku a točil jsem s tim lankem tachometr fungoval,tak jsem to našrouboval i do kola ale bohužel tachometr neukazuje,tak jestli to mam nějak špatně nasazeny?tak tedy jestli někdo poradí budu jen rád,předem díky
Proč píšete dotazy, když nečtete rady?
Ještě by mohl být stržený šnekový převod v předním kole, budete muset náhon tachometru rozdělat a zjistit, kam až se točí a odkud už je při otočení kolem nehybný...
doplněno 19.01.14 18:34:Šnekové převody NEJSOU věčné, u Mustanga jsem byl nucen právě náhon na tacho měnit, nemaťte prosím tazatele a kolegy !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.