Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řeším koupi nového auta, jezdím denně asi 4 km do práce + nějaké delší výlety ale ročně najedu cca 5 tis kilometrů. Takže je pro mě jasnou volbou benzín. Chtěl bych starší Octavii 1.8 TSI kombi, spotřebu neřeším, teď mám Favorita a ten si bere určitě více. Největší problem jsou ty krátké trasy, a hlavně v zimě jelikož auto stojí venku, 1.6 MPI by bylo asi lepším řešením ale rád bych něco výkonějšího než 75 KW. Budu rád za nějaké zkušenosti, které by mi pomohli při vybírání auta, děkuji.
tady bych byl obzvlášt opatrný s výběrem konkrétního kousku-jak možná i víte,motorizace TSI nebyly zrovna synonymem pro spolehlivost(či spíše konstrukčně povedené-tím hůře),nemluvě o tom,že podobné motorizace si nekupují důchodci jezdící jednou ročně na dušičky k příbuzným...Takže pokud jste rozhodnut pro tuto motorizaci,o.k.,ale vemte s sebou někoho sběhlého(a s dobrým sluchem) a raději jedtě třikrát třeba i zbytečně přes půl republiky než skočit do první vyleštěné Okty na kterou narazíte...držím palce!
Děkuji za ohlasy, nové auto si nemohu dovolit, zatím vybírám jen teoreticky, ještě nemám peníze na koupi a rozhodnout se jaké koupit a jaký motor je pro mě velkou otázkou, tak to řeším už teď abych vybral co nejlíp.
na kratší couračky tam sem bych doporučoval klasiku atmosféru benzín někde okolo objemu 2.0 litrů-s tím se i svezete,riziko poruch je obecně minimální(podle stavu a péče předchozího majitele),spotřeba bude pořád pod úrovní Fáčka,kterýmu člověk musel "šlapat na krk",aby trošku jelo,zkrátka možností je mraky...
Souhlasim se vsim, az na tu spotrebu. Tak optimisticky bych nebyl. Nevim, kolik zere studeny Favorit, ale na par kilometrech do prace a z prace bude mit neustale studeny 2.0 spotrebu furt kolem 10.
Ale je fakt, ze pri najezdu 5t km rocne to nema prakticky smysl resit.
já mám ( tuto odpověd něsnáším, ale napíšu) 59kw Tdi a naprostá spokojenost - tedy jsem nenáročný. Více jak 75kw mi příjde poněkud zbytečné měřítko s ohledem na uvedené jízdy a počet km. Připomínámi to kolegu, co má doma v garáži 1,9 Tdi octavii v plný palbě a používá ji na ježnění z "Bučovic do Slavkova" , K čemu to je nutný nehápu. Vím o bláznech ktěří byli s š120 v chorvatsku vickrát (v nedávné době). to píšu pro pobavení. MJ. zjistěte si, při jakých ot. min. auto dosahuje max výkonu - obvykle jich nedosahujete často. Ale výkon jako takový je jistým ukazatelem.
Otazka je postavena zle.Nevieme ci ide sucasne aj o rodinne auto alebo iba na chodenie do roboty,Pokial ide o tie 4km do prace tak by som volil yaris 1.0 51kw.Spotreba bude dobra a aj motor urcite viac zohriaty a aj spotreba niekde inde.Na tieto trasy by som volil do objemu 1.4.Napada ma este Ford Fiesta 1.4 TDCi alebo 1.3 benzin pripadne Fiat Grande Punto 1.3 nafta .Ale chapem ze tazatel potrebuje aj pohladit svoje ego..co tak nesledovat kW ale krutiaci moment?
Auto chci využít na ježdění do práce, občasné výlety ale hlavně potřebuji kombík na převážení bicí soupravy. Myslím si že nejlepší volbou bude Octavia 1.6 MPI (75 KW) nebo Focus 1.6 16V (74 KW) a na to mé ježdění to bude nejlepší řešení ale i tak děkuji za odpovědi.
No na prevazeni bicich bych uz sel skoro do nejakeho mensiho MPV typu Kia Carens a pod. Manipulace s cimkoliv bude mnohem pohodlnejsi, nez v sebevetsim kombiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.