Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vozík z Obi

Od: kcin odpovědí: 7 změna:

Budu kupovat vozik za auto v Obi a potreboval bych vedet co vsechno budu potrebovat k registraci, abych si ohlidal co vsechno mi musi pri prodeji dat za papiry. Napr jestli musi byt kupni smlouva nebo staci uctenka, jestli mi daj prevozni znacky a tak. Vozik jsem nikdy nekupoval tak chci byt pripraven

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

to je otázka pro OBI, co dostzanete.

Vozík bez TP se nedá přihlásit, bez zelené papírové značky, pojistky a TP nemůžete odjet po ose.

K přihlášení navíc občanku.

Kupní smlouvu k přihlášení nepotřebujete, zákon to nevyžaduje. Kdo tvrdí opak měl by sem napsat který zákon.

hodnocení

0x

dostanete čistopis TP, fakturu a pokladní paragon. doporučuji vozík ráno koupit (jen zaplatit), potom jít uzavřít povinné ručení a pak na "dopravku" pro RZ. teprve potom vozík vyzvednout v OBI, namontovat RZ a poté odjet se zapřaženým vozíkem. kupujete agados nebo pongratz?

doplněno 15.01.14 21:13:

obávám se, že převozky nedostanete. pokud se za poslední dobu něco nezměnilo...

kcin
hodnocení

Agados ktery jsem si vybral u mistniho prodejce, ale shodou okolnosti ho ted maji v obi levnejsi. S tim vyzvednutim jste me zaskocil, chci pro nej jit odpoledne nebo v sobotu - to k tomu nedavaji prevozni znacky?

zepe*
hodnocení

0x

loni jsem dostal k voziku povinne ruceni zdarma na rok. zeptejte se na to. myslim ze pojistovna ma smlouvu s obi

kcin
hodnocení

Ano maji u nej uvedeno pojisteni zdarma, predpokladam ze to bude na ten rok. Zelenou kartu mi vystavi na prodejne nebo budu muset stejne do pojistovny?

nu*

zelenou kartu vám vystavím já ve svém obyváku

zepe*

kartu jsem hned dostal ani jsem nemusel na pojištovnu až za rok mi prisla slozenka na dalsí období.jen na dopravak pro značku

doplněno 16.01.14 08:33:

kartu a smlouvu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]