Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení zplynovače LPG - Š Favorit?

Od: p. odpovědí: 1 změna:
Ahoj všem, potřeboval bych poradit jak správně zapojit výhřev vodou zplynovače LPG v Š Favorit - karburátor. Mám to nyní zapojené na vývodu sání k topení (T-rozbočka) a druhý konec ze zplynovače do druhého vývodu termosytiče...tohle zapojení, ale nefunguje..než se mi teplá voda dostatečně natlačí do zplynovače tak zplynovač při ranních teplotách kolem 10 C prostě stačí zamrznout..později rozmrzne a zase jedu..ale tohle fakt nejde...můžu zapojit druhý konec zplynovače..jakoby paralelně k druhé hadici z topení?..nebo mám dát k topení do série?.co je v pořádku nebo lepší? děkuji moc za radu..nevím už co s tím mám dělat..*plac*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tamarata
doplnit odpověď
hodnocení

0x
*bzum*Zdravím.Měl jsem Favorita na LPG 6 let k naprosté spokojenosti.Ohřev zplynovače jsem zapojil pomocí T rozbočky na hadici kousek za termostatem a a zpětně až na zpětné hadici z topení do vodního čerpadla.Tento způsob fungoval naprosto perfektně a nebyl problém nastartovat a jet i při mínus 20 stupňů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]