Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto psané na někoho jiného

Od: athenaise* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nevíte jestli jsou nějaká rizika, když je auto psané na někoho jinoho a provozuje ho někdo další? Jaké jsou tedy potom povinnosti provozovatele a majitele? Ď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

rozvedu co napsal správně nu,

Auto provozuji já a dělám přestupek za přestupkem. vy jako osoba zapsaná v techničáku budete muset řešit za mne přestupky. Špatně zaparkuji, Vás obešlou s odpustkovým dopisem. Mne změří v obci za ychlou jízdu automatickým radarem, Vás obešlou s odpoustkovým dopisem.

už vidíte proč je to problematické? Páč vy můžete pak oznámit, že jsem vozidlo řídil já, a já prohlásím, osoba zapsaná v techničáku se mýlí, já to neřídil.

Již víte kdo tedy sankci uhradí?

doplněno 14.01.14 18:58:

Není zač děkovat, od toho tady jsme.

doplněno 14.01.14 19:58:

OK, děkuji za poděkování.

athenaise*
hodnocení

A kruciš ,jsem si to myslela, že to bude kapánek kách *zed*

tak to už nezbývá než se ...*modla*

Proč to dělat jednoduše...když to jde takhle hezky složitě :(

Ale dík milancukrář;)

nu*

to je tak když přítel zařídí vše tak že je auto "psané" na přítelkyni

athenaise*
hodnocení

milá nu, právě naopak, přítel "má všechny", kromě mého psané na sebe *bzum*

athenaise*
hodnocení

děkovat JE zač, doma mě to učili, že za vše, co druhý dělá pro mě se má děkovat *jasne*

doplněno 14.01.14 19:55:

a nebo platit :-D a tak radši děkuju :-O

nu*
hodnocení

1x

Pokud policie nezkontroluje totožnost řidiče který se dopustil přestupku, za podmínek stanovených zákonem je objektivně odpovědný registrovaný vlastník.Nedostane sice trestné body ale pokutu musí zaplatit.

athenaise*
hodnocení

Dík, jen jsem měla pocit, že to bude větší průšvih, tak snad to je v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]