Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci po necelým týdnu zrušit pojistku

Od: iskiii* odpovědí: 11 změna:

dne 3.1.2014 jsem uzavřel s pojištovnou axa přímo osobně na pobočce povinný ručení,ale chtěl bych ho zase ihned zrušit,důvod je jednoduchý našel jsem levnější pojištovnu,tak mě zajímá jestli to jde takhle brzo zase zrušit

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Smlouvu jste četl?

iskiii*
hodnocení

to jsem právě před chvíli četl a nic tam výpovědní lhůtě není napsáno

kami95
hodnocení

0x

Možná je tam výpovědní doba ale jinak značky na pár dní do depositu a to ti zruší, pak si je vyzvednout a udělat smlouvu jinou..

iskiii*
hodnocení

tak z depozitem zkušenost mám hodil sem jim tam značky zašel na poj. a hned druhý den jsem si je vesele vyzvedl ale díky za radu ale právě uřadům se chci vyhnout asi mi nezbude než na poj. zase osobně zajít a zeptat se na to

Do dvou měsíců od uzavření lze vypovědět bez udání důvodu. Výpovědní doba je osm dnů od doručení výpovědi pojišťovně.

iskiii*
hodnocení

díky za radu to jsem potřeboval vědět

kami95

Pokud vím, tak opravdu jen ten depozit nebo to na jeden den prodat a pak si to koupit zpět..

buss
hodnocení

0x

Zaniká též výpovědí či dohodou.

jyri*
hodnocení

0x

přesně to s tim depozitem sem udělal protoze mi to česká pojistovna nechtěla uznat

nu*
hodnocení

0x

DOHODA znamená DOHODNOUT se, tak se dohodnětě

Ukončení dohodou je problém. Na dohodu musí být dva a pojišťovna se nemá proč dohadovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]