Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Havarijní pojištění-jsou malusy?

Od: ola® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Co se děje v případě, že přijdu ráno k autu a mám nabouraný narazník? Nikdo viníka neviděl

1. Musím volat policii? I když škoda je celkem malá? Mám Havarijní pojištění u Čpp , škoda- oprava, by tedy měla jít z mého havarijka.

2. Zajímá mě, zda mi pojišťovna potom zvýší platbu za havarijní poj, něco jako malus, či co?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nahlásit to můžeš leč dle mě to bude jen ztráta času

ano oprava pude udělat z havarijního pojištění

ano je možný že vám pojištovna zvedne platbu za havarijní pojištění i když co vim tak se za první škodu nevelkého rozsahu malusy u slušných pojištoven neudělují

hujer123*
hodnocení

0x

Nejdříve se přesvěčte v pojistné smlouvě, jakou máte spoluúčast a informuje se na pojišťovně o kolik vám sníží bonus. Pak si zistěte, kolik bude stát oprava. Možná zjistíte, že výhodnější bude oprava na vlastní náklady.

ola®
hodnocení

Takže pojišťovny i v havarijním pojištění udělují malusy? To si to jako sledují a pak mi to Havarijko navýší? U pov. ručení, to chápu, ale u havarijka taky? Víte to určitě?

stirecek*
hodnocení

0x
Nejlíp bude, kdyz si to ověříte přímo ve vaší pojišťovně. Ono taky záleží, jak dlouho máte bezeskodni průběh. Po delší době je první menší škoda bez uplatnění malusu. Jednoduše tam zavolejte, zjistěte si spoluúčast a malus a uvidíte, co je pro vás výhodnější. Nárazník může stát 5 nebo 30 tis, těžko říct, comate za auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]