Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Co se děje v případě, že přijdu ráno k autu a mám nabouraný narazník? Nikdo viníka neviděl
1. Musím volat policii? I když škoda je celkem malá? Mám Havarijní pojištění u Čpp , škoda- oprava, by tedy měla jít z mého havarijka.
2. Zajímá mě, zda mi pojišťovna potom zvýší platbu za havarijní poj, něco jako malus, či co?
Děkuji
Nejdříve se přesvěčte v pojistné smlouvě, jakou máte spoluúčast a informuje se na pojišťovně o kolik vám sníží bonus. Pak si zistěte, kolik bude stát oprava. Možná zjistíte, že výhodnější bude oprava na vlastní náklady.
Takže pojišťovny i v havarijním pojištění udělují malusy? To si to jako sledují a pak mi to Havarijko navýší? U pov. ručení, to chápu, ale u havarijka taky? Víte to určitě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.