Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup havarovaného auta

Od: minda® odpovědí: 20 změna:

neporadíte, kde vykupují za nejlepší ceny? jde o Forda, je dost pomuchlaný, ale motor ok... neumím si ho rozebrat a prodat na náhradní díly, což by bylo nejlepší, protože jsme tam dávali spoustu nových dílů...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stanley110*
hodnocení

1x

Mám výbornou zkušenost s firmou barko,stačilo zavolat,přijeli si pro to,odvezli,zaplatili 1200 za vrak,vydali potvrzení o ekolog. likvidaci a po dohodě vrátili i kola.

joe132
hodnocení

0x
Co vím, tak max 2-3kč/kg. Víc ti nikde nedaj

buss
hodnocení

0x

Já bych obvolal nejbliží šrotiště, likvidovny, někdy jsou i nabídky v inzerátech. Co pomůže, že u nás bude cena nej?

hodnocení

0x

Společnost Barko dává 1200,- za kompletní autovrak. Jsou schopní ho i odvézt více na jejich stránkách.

hodnocení

díky za rady... čili 1.200 je max. cena, co dostanu? to je hodně málo...
sebod*

Nechanice autovrakoviště dává 2.000,- Kč. I v Hradci Králové vykupuje nějaká firma za dvojku. Ale pochopitelně záleží odkud jsi. Nepojedou pro to bůhví jak daleko.

hodnocení

ahoj, sebodko, díky za tip, Nechanice jsou od nás kousek...

sebod*

Jejky, teď koukám na jejich stránky a oni asi opravdu snížili výkupní cenu. Já jim nechávala na podzim autovrak za dvojku.

naoko

2000 jen když když si u nich něco koupíte, Tedy jako sleva . Jinak dávají 1000 , pokud auto dovezete. Pokud ho vezou oni tak jen 500. A mají to jen do 100km od Nechanic. V Hradci dávají taky 500.

naoko

1200 jen pokud je kompletní. A od toho si odečtou 200 za odtah a 500 za odhlášení na DI. A další poplatky , pokud něco chybí.

hodnocení

naoko, co přesně znamená "chybí"?myslím tím - rozbité okno, rozbitý světlomet...chybí nebo ne?

naoko

Musím to opsat, nejde mě sem kopírovat:

Motor 600,, převodovka 400,,náprava 300, katalyzátor 400, kolo 50/kus, autobaterie 150/kus, alternátor 100, startér 100.

Jinak mrkněte na www.druhotnesuroviny.cz

04.01.14 14:30
hodnocení

díky...

naoko

není zač, až něco dobrého najdete, dejte vědět. Taky musím jedno zlikvidovat, už teď počítám, že budu muset ještě zaplatit ... ,

nu*
hodnocení

0x

Patrik Chřibek, Ludgěřovice

hodnocení

0x

Dnes jsem se koukal,Ekopron Metal kompletní autovrak 2000kč/1000kg.Nekompletní 1000/1000 (nekompletní=chybí motor nebo převodovka).

doplněno 04.01.14 22:00:

Horní Radouň nebo Jindřichův Hradec

hodnocení

diesel, díky za tip, ale je to od nás (Nový Bydžov) daleko... za dopravu by si naúčtovali nejspíš stejně peněz, jako dají za kompletní vrak...

kuzma*

přijedu si proto a něco vám za to dám

hodnocení

konkretizujte "něco"...
asd*

Pokud máte místo a čas, tak to můžete prodat na díly s tím, že si to vymontuje kupující sám. Hlavně motor - předvedete že je funkční, po zaplacení si ho může vymontovat a odvézt. Drobnosti jako alternátor apod. malé díly uložíte až se nejde zájemce a zbytek ekologicky zlikvidujete - tohle určitě vyjde finančně líp než to nechat firmě celé za tisíc korun...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]