Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diagnostika - program

Od: joe132 odpovědí: 3 změna:
Zdravím. Mám dotaz ohledně nej programu pro diagnostiku auta. Mám kabel VAG OBD-II KKL a k tomu ten program, co k tomu byl, se mí zda dost osekanej... Popřípadě jestli se ten kabel s nějakým jiným programem "skamarádí" nebo bude fungovat jen ten, co byl k tomu... Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

ke KKL používám vag-com ihr304 a bohatě mi stačí...

doplněno 04.01.14 11:22:

v tomhle podle mě ne.. tohle je na základní diagnostiku.. apokud to někdo stočil pořádně tak to zjistit ani nejde

joe132
hodnocení

Díky. Jen ještě, zjistíš v něm i třeba origo stav tachometru, když ho někdo stočí?
den333

Origo stav tacho zjistíš jen u některých novejších TDi, pokud se nepletu. A ani tam neni jistota že je origo, čte se jen z řídící jednotky a ta může být měněná.

Jinak doporučuju taky VAG 304. Nic lepšího k tomu kabelu stejně nepude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]