Nejste přihlášen/a.
mam stejny problem s imobilizerem a nejde mi stahnout ten program na to odblokovani bylo by mozno no nejak zjistit tady je moje cislo z klice S3UR3
Již několikrát zde řešeno. Nechte imobilizér deaktivovat.
doplněno 04.01.14 16:19: Z řídící jednotky motoru se vymaže Imo. V některých případech se použije emulátor. Doma to neuděláte, rtdy pokud nemáte patřičné vybavení. Ceny jsou jak u koho od 1500-8000 Kč. Třeba mě stála deaktivace 1500 Kč. V žádném renaultu bych imo nechtěl, zasekne se, když ho nejvíce potřebujete
Z řídící jednotky motoru se vymaže Imo. V některých případech se použije emulátor. Doma to neuděláte, rtdy pokud nemáte patřičné vybavení. Ceny jsou jak u koho od 1500-8000 Kč. Třeba mě stála deaktivace 1500 Kč. V žádném renaultu bych imo nechtěl, zasekne se, když ho nejvíce potřebujete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.