Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení ŘP

Od: ecik* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.. mám takový dotaz..

Minulý rok 21.3.2013 mi začal zákaz řízení na 1 rok... (můj první zákaz řízení)

Pokuta neni zaplacena a ja se chci zeptat zda mi řidičák vrátí po roce a zda musím žádat nebo stačí přijít a říci že mám po zákazu ...

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

2x

Tak nejlíp uděláte, když se zeptáte na dopravním odboru, který vám řidičák zabavil.Každý případ je jiný a těžko radit, když ani neuvádíte, za co to máte.Jestli za alkohol, nedala bych Vám ho už nikdy.

ivik*
hodnocení

0x

Určitě musíte pokutu mít zaplacenou,pak musíte písemně požádat o vrácení a kdoví, jestli nebudete dělat znovu testy,myslím, že ano...To by jinak bylo asi moc jednoduchý, nemyslíte?

ecik*
hodnocení

no já slyšel že už to s tou pokutou tak neni a že když to stihnu do roka tak nemusim ani testy

kami95
hodnocení

0x

Kdyby sis o to zažádal už po půlce roku tak by ti jej dali..

ecik*
hodnocení

po půl roce mi ho nedají když asi neni zaplacená pokuta ne?

nemam to za alkohol... chyběla mi poslední jízda v autoškole a já přeparkovával auto a chytli mě policajti proto mi dalo rok ... :(

po alkoholu bych v životě za volant nesedl !

ivik*

Tak to Vás chválím...

ecik*
hodnocení

Děkuji ! spíše kdyby někdo věděl jak to mám udělat tak prosím o napsání...

mikes*

- No když te vybodují přijdeš o papíry na rok TAK nemůžeš si zažádat onavrácení dřív NEŽ PO UPLYNUTÍ TRESTU!. A dělas zkoušky komplet znovu + psychotesty jsou tez povinne.

- Když ti vezmou papiry za chlast např na 3Roky po polovině trestu si smíš zažádat o navrácení. NA HLAVU PADLE ALE JE TO TAK. Což si myslim ze v tvem pripade to bude podobne, že si po polovine trestu muzes zazádat o řp.

ALE JE ROZDIL V TOM CO PISES TY CHCES ABY TI VRÁTILI ŘP KTERÝ JSI ALE NEMĚL, TAKŽE BUDEŠ MUSET PRVNĚ

-DODĚLAT KOMPLETNÍ AUTOŠKOLU A ZAŽÁDAT NA SOUD ČI MěÚ NEVÍM KDO TI VYDAL ZÁKAZ ŘÍZENÍ A POTÉ UDĚLAT KOMPLET ZKOUŠKY A JSEM PŘESVĚDČEN ŽE I TY PSYCHOTESTY TĚ NEMINOU.

ecik*
hodnocení

měl jsem ho stihl jsem to dodělat a dali mi ho na 15 dní. poté jsem ho šel odevzdat na Magistrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]