Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie vs Nissan Patrol

Od: luigi® odpovědí: 14 změna:

Chci přejít z Felicie na Nissan Patrol je to rozumné? Dík za názor

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč ne? Patrol je sice ,,trochu´´ jiné auto, než Felda, ale nemyslím, že by měl nastat problém, je samozřejmě větší, což je třeba zohlednit při manévrování třeba při parkování. Ale určitě to není špatné auto.

hodnocení

Děkuji jezdím občas v práci s Citroen Jumper a pak na černo po stavbě s Ivecem sklopkou tak snad .

hodnocení

2x
ND trosku drazsi, jinak proc ne. I kdyz já bych sel do co nejvic novejsiho auta ;)
hodnocení

Dik co navrhujete jsem takovej landrover do Jeseníků nechat to stát někde v příkopě a valit hřebenovku nebo Tatry zapíchnu to do závěje a dva dny se k tomu neznám .

solenza*
hodnocení

0x

Tak rozumné to rozhodně je. Donedávna jsem měl pouze Favorita skoro 7 let a teďka v létě jsem koupil další auto WV Transporter. A co se týká řízení, lépe se jezdí s Transporterem. Je sice větší než Favorit, ale Transporter je dodávka a Favorit osobák. Takže u Transportera je ve velkých zrcátkách dobře vidět i dozadu, posez je v něm trochu výš a je to znát je z něho pěkně vidět na cestu. Když jsem delší dobu nejel s Favoritem a pak jsem s ním po čase zase jel, myslel jsem si, že má vypuštěná všechna kola, jak mi to bylo nepříjemný, jak je to auto nízký. Ale to auto za to nemůže, je to prostě osobák. Můj sen byl Land Rover Discovery ale osud tomu chtěl jinak, že jsem nakonec skončil u Transportera z roku 1995. Nejvíce mě ale co se týká výhledu štve jedničková Fabia ještě s těmi předními širokými sloupky. Ta sice není moje, ale občas se mi taky dostane do ruky :)

hop®
hodnocení

0x

Určitě velký krok vzhůru. Pokud nejsou problémem o něco vyšší provozní náklady...

pes*
hodnocení

0x

Když Tě nemrzí 20L spotřeba, tak proč ne.

nu*
hodnocení

0x

je to nerozumné

hodnocení

0x

nevim nevim.. známý měl terrano a jsou na to svinsky drahé díly a v naftě to žralo 12l slušnou jizdou.. tak počítej s tím že budeš mít nejspíš v peněžence průvan..

nu*
hodnocení

0x

vzhůru ano, pokud jde o nastupování a výšku sedadel ve srovnání s feldou.

tesyk*
hodnocení

0x

Jestli má nalítáno víc, jak 250000km, tak ne.

k2

Proc zrovna 250tis? Proc ne 230 nebo 270? To cislo je necim magicke?

tesyk*

Magické není, ale podle provozu a zacházení, je to tak hranice, kdy se do toho začne cpát víc, než je zdrávo. Měl jsem tři Nissany a po těch +- 250000 jsem je pouštěl do světa. I když, pravda, poslední Terranko mělo již ke 300000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]