Nejste přihlášen/a.
Zdravím,k vánocum jsem dostal pěkný dárek a to logo škody do dveří...teda pod dveře.V návodu píšou že na spínač dveří zapojení,při otevření se rozsvítí...dneska jsme koukal že spínač ve Felicii je na sloupku.Určitě mí nějak někdo poradí ,bud zapojení na tento spínač či nové kabely natáhnout...Díky... Kendy
je to ledka takže žádnej velkej odběr takže si od pojistek natáhneš stálých 12V a pokud tam neni pojistka tak tam přidej 3A pojistku no a z dveřního spínače si vytáhni mínus
pokud by se ti těch 12v nechtělo tahat s pojistkovky tak ho najdeš i na spínači parkovacích světel
jj to by šlo,právě že mě to příslo komplikovaný,stejně musím natáhnout kabel do dveří...jak píšeš jen 12 v + a ze spínače -
proč do dveří? dveřní spínač je na sloupku do dveří dle mě nic tahat nemusíš leda bys ten projektor cpal do tapecu a to je asi nesmysl aby to svítilo na koberec tak bych to dal radši pod palubku a u spolujezdce pod kastlík
doplněno 30.12.13 20:20:než začneš kutat dveře skus to i jak sem psal třeba to bude lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.