Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led logo škoda do dveří - zapojení

Od: kendy* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,k vánocum jsem dostal pěkný dárek a to logo škody do dveří...teda pod dveře.V návodu píšou že na spínač dveří zapojení,při otevření se rozsvítí...dneska jsme koukal že spínač ve Felicii je na sloupku.Určitě mí nějak někdo poradí ,bud zapojení na tento spínač či nové kabely natáhnout...Díky... Kendy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

je to ledka takže žádnej velkej odběr takže si od pojistek natáhneš stálých 12V a pokud tam neni pojistka tak tam přidej 3A pojistku no a z dveřního spínače si vytáhni mínus

pokud by se ti těch 12v nechtělo tahat s pojistkovky tak ho najdeš i na spínači parkovacích světel

kendy*
hodnocení

jj to by šlo,právě že mě to příslo komplikovaný,stejně musím natáhnout kabel do dveří...jak píšeš jen 12 v + a ze spínače -

proč do dveří? dveřní spínač je na sloupku do dveří dle mě nic tahat nemusíš leda bys ten projektor cpal do tapecu a to je asi nesmysl aby to svítilo na koberec tak bych to dal radši pod palubku a u spolujezdce pod kastlík

doplněno 30.12.13 20:20:

než začneš kutat dveře skus to i jak sem psal třeba to bude lepší

kendy*
hodnocení

právě že v plánu je že oba 2 projektory budou ve dveřích u řidiče a spolujezdce přímo ze spod dveří,výkružníkem se tam udělá díra na pruměr projektoru...

laik*
Delaji se i takove, ktere jen staci prilepit/prisroubovat do dveri. Nic se nemusi vrtat.
Led logo škoda do dveří - zapojení

laik*
hodnocení

0x
O tomto doplnku jsem jeste neslysel, tak jsem se rozhledl po Inter/..., jak to vlastne vypada a jestli to nekoho zajima, tak prikladam par obrazku:
Led logo škoda do dveří - zapojení #2
Led logo škoda do dveří - zapojení #3
Led logo škoda do dveří - zapojení #4
kendy*
hodnocení

Ano přesně tohle je ono! v balení byl vrták a vykružovák na pruměr těchto dvou led projektoru...

laik*
Zkus se podivat na instalaci sem.

hodnocení

0x

takhle to je to se má zobrazovat na zem vedle auta tak to potom do dveří ano já myslel že se to má zobrazovat na koberec uvnitř auta :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]