Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Dnes po ujetí asi 30 km, když jsem parkovala, tak mi začala blikat červená kontrolka oleje. Protože už jsem byla na místě, tak jsem zastavila a asi po 10 minutách jsem zase pokračovala v jízdě a už nic neblikalo, tak jsem celou cestu zpět kontrolovala a poslouchala co se bude dít a už bylo vše v pořádku. Po vychladnutí jsem kontrolovala hladinu oleje a ta je na maximu. Tak teď nevím jestli to mám dál řešit nebo mám být v klidu až do té doby než se mi to stane znovu? Mám VW Polo, 1.2 benzín,rok 2003.
Děkuji za vaše příspěvky
0x
čidlo tlaku nebo čerpadlo ale občas to muze dělat i spatný olej mě třeba dřívě u škoda 120 kdyz sem tam nalil olej plnou syntetiku tak to nechtělo startovat blbnulo to a i jako automechanik sem si nevedel rady pak sem sel s kamarádem automechanikem na pivo a ten mi rekl ze se s tim taky setkal a že to je olejem ze je to staré auto a ze je to zvyklé na polosyntetiku a ze ten olej i škodí ta plná syntetika tomu motoru od té doby jsem lil polosyntetiku Havoline a do té doby nez sem jí prodal slapala jako hodinky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.