Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Dnes po ujetí asi 30 km, když jsem parkovala, tak mi začala blikat červená kontrolka oleje. Protože už jsem byla na místě, tak jsem zastavila a asi po 10 minutách jsem zase pokračovala v jízdě a už nic neblikalo, tak jsem celou cestu zpět kontrolovala a poslouchala co se bude dít a už bylo vše v pořádku. Po vychladnutí jsem kontrolovala hladinu oleje a ta je na maximu. Tak teď nevím jestli to mám dál řešit nebo mám být v klidu až do té doby než se mi to stane znovu? Mám VW Polo, 1.2 benzín,rok 2003.
Děkuji za vaše příspěvky
čidlo tlaku nebo čerpadlo ale občas to muze dělat i spatný olej mě třeba dřívě u škoda 120 kdyz sem tam nalil olej plnou syntetiku tak to nechtělo startovat blbnulo to a i jako automechanik sem si nevedel rady pak sem sel s kamarádem automechanikem na pivo a ten mi rekl ze se s tim taky setkal a že to je olejem ze je to staré auto a ze je to zvyklé na polosyntetiku a ze ten olej i škodí ta plná syntetika tomu motoru od té doby jsem lil polosyntetiku Havoline a do té doby nez sem jí prodal slapala jako hodinky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.