Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jak už otázka napovída. V nějaké dobré cenové relaci,mám zadokolku.
Díky
To, že je rozdíl mezi zadní a přední nápravou nepodstatný, bych zas až tak netvrdil s předokolkou se dá vyjet po sněhu i s horší pneu, u zadokolky na kvalitě zimních pneumatik záleží o dost více
To je sice možné, přesto si myslím, že irelevantní. Hlavní dotaz je na to, co kdo má obuto s omezením na příhodnou cenovou relaci. Pokud chtěl ten zadní náhon nějak zdůraznit, tak měl tazatel požadovat aby buď odpovídali pouze majitelé zadokolek, případně se zdrželi odpovědi majitelé pneumatik pochybné kvality.
zadokolka s motorem (Š105) vzadu vyjela na sněhu na letních i to co předokolka nevyjela na zimních (Fe 1.6), odzkoušeno
Já mám na svém autě Barum Polaris 2, jsem spokojen. Na Oktávce rodinné máme Polaris 3 a lepší než vynikající zkušenost mám s Nokianami. Nokiany jsou fakt parádní, drží skvěle. Jsou tuším finské a tak jsou na sníh fakt jako dělané. Sice více ubývají, ale jsou super. Jsou dražší, ale zase ne o moc, a stojí to za to. Auto je jako přibyté!
doplněno 30.12.13 13:05: No teda kolegové, já vám nevim. Na Polariskách 2 jezdím v zimě každý den, dokonce do kopců, které ostatní řidiči objíždějí. Na Polarisech 3 jsem byl nedávno na horách a nebyl žádný problém...Dokonce jsem s nimi jel za mokra i 210km/h a seděli pěkně. Tak nevím
musim reagovat já ty polaris 3 ky měl a už mi taky nesmí domu tady sem snima nemoh vyjet kopec u baráku a ještě se rychle sjížděli na těch Debicách jezdí půl rodiny a jen chvála
nankang a vraník (ty nankangy jsou super, mam i letnaky od nich, nez do toho nekdo zacne rypat necht si napřed o teto čínské značce neco nastuduje pak at hovoří)
Jak to tady tak čtu, tak se mám na co těšit... Já auto s Polaris 3 koupil a na koupě nových jsem bohužel neměl dost financí bokem. Jsou jednu zimu jeté/nejeté téměř nové tak jsem uvažoval že to někomu střelím a pujdu do Continental ale to by bylo nadýl než je prodám.
Jinak mimochodem s feldou 1.6 jsem i s tvrdýma a max.5mm klebrama vyjel všechno takže taky záleží na autě. Felda je celkem fajn auto na zimu v tomhletom.
doplněno 29.12.13 21:23:Jo a přikláním se k těm co radí nešetřit! Vybral bych si mezi Michelin Alpin A4 a Continental Contiwintercontact TS850
cobrak: no já zatím teď za mokra i na suchu jsem s polaris 3 taky celkem spokojenej, drží dostatečně a jsou neskutečně tichý například oproti michelinkám který má bratr, ty jsou hrozně hlučný. Ale jsem zvědavej až nasněží, k nám se úsek moc neudržuje a všemi směry je to dokopce. Co jsem tak zkoušel když byl jeden den sníh i na silnici tak to při brždějí klouzalo a do mírného kopce jsem zkoušel přidávat plyn a taky to dost podkluzovalo, ale to i s Klebrama na feldě...
Na feldě jsem s Klebrama vyjel všechno a bratr s Fábií I a wredestein ani ťuk nevyjel. Teď mám Fábii II a ty polaris 3 tak doufejme a zaťukám to na stůl ať to není pohroma, ale myslím že opravdu záleží hlavně na autě. S motorem HovnoToPojede se nedá do kopce dělat zázraky na to byla 1,6 famózní tan snad 1,4 taky obstojí.
Nokiany nejsou špatné, ale už je nechci protože fakt dlouho nevydrží... Na GoodYeary si nemůžu stěžovat, jestli se nepletu, tak právě jedou 4 zimu... Nokiany bych měl za tu dobu už dvoje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.