Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Prosim Vas,mate nekdo nejakou zkusenost s opravdu nejvyhodnejsim rucenim na auto o obsahu 1989 (tedy dvoulitr) a 134 kw? Jedna se mi i o asistencni sluzbu v zahranici a vyhovujiciho pojistneho kryti. Dnes je toho tolik a rad bych znal Vas nazor. Ti,kteri sjednavate pojistky prosim nepiste. Moc Vam vsem dekuji za Vasi zadu a namet. Hezke vanoce vsem !
Zdravím,
konkrétní radu vám nejsem schopný ze svých zkušeností dát, protože jsem trochu specifický případ (auto jsem měl pojištěné u pojišťovny Direct, která už s pojistkama aut skončila a kmen klientů prodala jiné pojišťovně s výhodami pro nás zákazníky).
Ale neodpustím si vás varovat před všemi možnými kalkulačkami pojištění (srovnávači pojištění).
Slibují nemožné (jak mohu na pojistném ušetřit 1.800,-Kč, když platím pojistné 826,-Kč na rok, jsem nepochopil) a když jsem si zadal vyhledání pojistky na dané auto, tak mi vyšly cifry takové, že mi lezly doslova oči z důlků (pod 2.000Kč/rok jsem se nedostal).
Navíc než vám nabídnou vyhledání, tak z vás "vytáhnou" veškeré ůdaje nejen o autě (to je logické), ale i o vás (opět pochopitelné - podle věku pojištěnce a pod věcí se vypočítátvá pojistné). Na co ale potřebují telefon a e-mail... Takže jednoznačně neseriózní
chování.
A poslední věc, která mi vadí - masívní spamové kampaně skryté za soukromé uživatele. Moje zkušenost je až 10 spamů od srovnávačů na jednu e-mailovou adresu denně.
Moje rada - zkuste poptat jednotlivé pojišťovny, případně jednotlivé pojišťováky, e-mailem, ale připravte se na to, že co odpověď, to jiné ceny ( i v rámci jedné pojišťovny).
sice je v tom trošku rozdíl ale já mám na motocykl alianz jelikož cestuju po zahraničí v léte chtěl sem to samé co vy dříve sem měl českou pojistovnu a pri cestování mi motorka zdechla v nizozemí volam na pojistovnu a ty mi řekly ze pro mě takovou dálku nepojedou i kdyz sem pocítal s tim ze si budu muset vetsinu cesty zaplatit tak sem jim rekl ze mám ve smlouvě ze 500km mě dovezou a oni mi rekly ze jsem dál tak ze pro mě neprijedou nakonec sem si zaplatil odtahovou sluzbu a poslal stíznost ceské pojistovně z okamzitým odstupem pak sem sel do alianz a tam mi rekly ze bezproblému ze to mám na 1000km a zbytek musím platit 10kč/km to mi vyhovuje sice sem jeste nesetkal z praxí ale nějaký motorkár rikal ze mu motorka kiksla v italii a prijely pro něj v pohodě ze akorát neco doplácel proto od té doby platím sice více ale jsem spokojen
To je mi jasne. Ja chtel vedet,jestli ma nekdo zkusenost s nejakou pojistovnou... Kdyz budu nekde volat,tak kazdy svuj produkt bude chvalit do nebes,ikdyz bude stat za h...! Rozumite..?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.