Nejste přihlášen/a.
dobry chcem sa spytat chcel som kupit na octaviua 1.6 55kw klinovy remen bosch ktory ma 1080mm dlzku...pako predajca to polietol a objednal mi MEYLE 1075mm, nevadi, ked je remen o 5mm mensi? je tam sice samosponovacia kladka, len konstrukcne sa pytam ci to pojde ako ma.. dakujem..napr na stranke autokely.sk je tiez FEBI pre toto auto a ma dlzku tiez 1075 mozem hotam dat?
Já mám s klíňákem takové ohaté zkušenosti, s praskáním a padáním, větší a pak zas menší, že bych tam raději dala ten přesný co má být, aby se to zase nepřeplo..
takze je tam problem.. dnes som zhodil stary navliekol novy ten o 5mm mensi a dal by som ho tam ozaj zhrubou silou, co som nechcel pretoze by trpela jednak remenica alternatora a remen samotny bol by som napnuty..takze nepasuje..okom som to pozeral a keby este rozdiel cca 2mm problem robit nebudu ale 5mm je uz dost.. zajtra ho idem vymenit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.