Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zvažuji koupi VW Sharan, eventuálně Seat Alhambra 1. generace, jak je to s místem na hlavu ve druhé řadě pro vyšší postavy (19O+)?
A je nějaký rozdíl v místu v první a druhé generaci?
Děkuji za odpověď.
"Ne, je to stejně nahouby, jako u té první generace." Mám tím rozumět, že ač je Sharan (Alhambra, Galaxy) velké auto, tak v druhé řadě sedadel je místa na hlavu málo?
Ano, rozumíte tomu skutečně dobře. Já měřím 205 cm a při výběru rodinného vozu jsem měl v hledáčku i trojčata Sharan / Galaxy / Alhambra. Dokonce jsem s ním jistou dobu jezdil - sestra v Itálii jej měla, ale pro dlouhány je místo opravdu jen na předních sedadlech, protože tam sedíte podstatně níže, než v druhé řadě, kde jsem si soustavně otloukal hlavu a ještě mi fučela klimatizace do obličeje, protože tyto auta mají výdechy právě ve střeše. Nakonec jsme koupili Mondeo v kombíku, kde je sice posaz níže, ale zato je dost místa pro hlavy i vzadu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.