Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto do 35 tisíc

Od: kubas3 odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi, vybírám auto. Mám na to jenom 35 tisíc a nevím co vybrat. V garáži mám upravený auto ale stím jezdím jenom v létě. A sháním něco na normální ježdění. Potřeboval bych poradit jaký auto vybrat. Najedu tak 35 km denně do práce. Teď jsem jezdil s Opelem Tigrou ale ta po pádu stromu odešla na hřbitov :( . Preferuji spíš 3 dveřevový hatchback ale kdyby se našlo něco spolehlivého tak mě to nevadí..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

3dveřový HB jedině Probe :)

auto.bazos.cz/...

gocars*
hodnocení

0x

Ford Focus mk1 s motorem 1,6 nebo 1,8 benzín, super volba do téhle cenové relace :)

nu*
hodnocení

0x

3-dveřový yaris

ts*
hodnocení

0x

Ford Puma, je velice podobný Tigře a poježdění je super. A možná ti ještě zbude 10 000

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]