Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Chci se zeptat, zda je možné odhlásit auto i přesto že již neexistuje a nemám doklad o ekologické likvidaci a ani značky, mám pouze technický průkaz. Auto jsem prodala kamarádovi on si ho na sebe pojistil ale nepřehlásil, takže jsem majitelkou pořád já, nyní se mi ozval, že již auto neexistuje a že bych si ho měla odhlásit. Neexistuje již nejméně 4 roky. Pokud lze odhlásit, c je všechno potřeba udělat?
děkuji za odpověď
Vážená paní Lucie?,
cituji Vás: "Auto jsem prodala kamarádovi" ************dotaz zní, máte to čím dokázat?
cituji Vás: "takže jsem majitelkou pořád já" ************mýlíte se, podle práva NEJSTE majitelkou!
cituji Vás: "Pokud lze odhlásit," ********ano jde, postup tu byl mnohokrát popsán, ale vždy se musí postupovat individuelně. Ozvěte se, a najdeme postup!
ICQ 55180641
Auto jste prodala, nejste vlastníkem,Vaší povinností bylo do 10 dnů od prodeje nahlásit registru vozidel změnu vastníka a doklady k vozidlu předat kamarádovi-novému vlastníkovi...uděwlejte to teď, když máte velký TP..dokald mu předejte a ať se stará...Nebo ať opatří dokald o ekologické likvidaci uvedeného vozidla, jděte na úřad a na základě dokaldu o eko-likvidaci auto trvale vyřaďte z registru vozidel...4 roky zpět, to bylo v roce 2005, od 1.5.2004 platí novelizovaný zákon č.56/2001 Sb...-atd...a povinností žadatele je k žádosti o trvalé vyřazení z registru vozidel předložit doklad o ekologické likvidaci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.