Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl jsem se zeptat,dopoledne jsem měl dopravní nehodu a vyníkem jsem tedy ja,tak jsem se chtěl zeptat když u toho byla policie,a dostal jsem blokovou pokutu,mam čekat ještě nějaké oznámení k přestupkovému řízení nebo jestli ještě budu něco platit ,a taky jestli tedy přijdu o nějaké ty body,policie mi nic neřekla a popravdě jsem se ani a tom zmatku neptal...
doplněno 23.12.13 20:11:nééé žadné zranění,žadný alkohol, naštěstí jen pomačkané plechy a škoda na autech,no bohužel jsem si nevšiml vyjíždějícího auta na kruháč s takového zapeklitého místa,a uš jsem nedobrzdil
Jestli není zranění nebo alkohol tak by předvolání být nemělo o body asi přijdete to záleží na typu nehody zjistíte na MÚ odbor dopravy
Moje zkušenost nasypal jsem to do borca zezadu moje blbost čuměl jsem po mařce v mini na zastávce takže nedodržení vzdálenosti , policie na místě 500,- bloková + mi osobně zavolali odtah to byla taková nepřímá pokuta jak to bývá a největší trest oprava auta 50 000,- což asi odhadli podle toho jak jsem to zrichtoval a nic víc se nedělo žádné další řízení ani bodový příděl , možná kdybych odmítl jejich odtah kdoví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.