Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním opel movano r.v. 1999 a potřeboval bych Návod já synchronizaci klíče s autem předem děkuji.
skus vlízt do auta ,zavřít dveře,otočit klíčem v zapalování do kontrolek a do 5vteřin zmáčkni na dálce tlačítko zamknout
auto by se mělo zavřít a hned otevřít pak jen vyndat klíček ze spínačky a je hotovo
Nefunguje to imobilizér pořád blokuje kdesi jsem slyšel že když to imobilizér blokuje stačí synchronizovat
doplněno 23.12.13 18:51:Teda imobilizér
sesynchronizovat se dá jen centrální zamykaní je li na dálku
s tím immo bude problém umí to autorizovaný servis ale neni to levný
co se vlastně stalo měnils řj? či ti odešel immo v klíčku? co dělá kontrolka na palubovce bliká? co skusit náhradní klíč?
Řídící jednotka je pořád stejná když tam dám dál.klíč tak nemohu nastartovat ani dálkově odemcit či zamcit ale když použiju náhradní klíč tak nastartuje a vše funguje s auto bylo sice bourané ale když se kupovalo tak to ještě fungovalo pak se ten klíč ztratil a poté se po roce našel a už nefungoval baterie je v pořádku
doplněno 23.12.13 19:02:Možná odešel imo v kličku. A klíč má sloužit jako dál.central.zamikani ale ma startovat i auto
pokud to na druhej klíč startuje skoč do autoklíčnictví a nech si dle toho funkčního klíče vyrobit novej čip a přehod si ho u nás to stojí cca 400kč
doplněno 23.12.13 19:31:jinak pokud ta dálka nejde tak nejdřív očestit kontakty na baterii DO,nová baterka pokus o spárování pokud to selže tak já dálku řeším tak že seženu jakoukoliv uni dálku a tu dopřipojím na stávající centrál a je klid
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.