Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě ojetého vozu ze zahraničí

Od: danda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nechal jsem si dovést ojetý vůz ze zahraničí. S dovozce jsme se domluvili jaký vůz doveze (najeté kilometry, stav, výbava apod.) a na ceně - souhlasil jsem. Po dovozu do ČR se ukázalo, že vůz je nabouraný (blatník, dveře), jinak snad vše OK! Dovozce vše opraví v domluvené ceně. Jsem na rozpacích, nemám chtít nižší cenu z důvodu znehodnocení vozu nabouráním?

Moc děkuji za Vaše názory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a chcete radu, jestli si říci o slevu?

Samozřejmě, chtějte slevu! Páč jste se domluvili o nebouraném autě, nebo si ho ani nekupujte a chtějte jiné!

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

jeďte si pro auto sám, ušetříte minimálně 10 tisíc a neriskujete, že dovozce nabourané auzo cestou k Vám "opraví" a připraví Vás o další penízky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]