Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodování klíčů Renault

Od: bardajarda* odpovědí: 10 změna:
Zdravím prosím o radu- mám renault Kangoo r.v.2000 a začal zlobit imobilizér. Nastartuji tak na 30 otočení klíčku.Přečetl jsem tu spousty užitečných rad ale ten program na zjištění kodu klíče nemohu najít a také tady každý má v klíčku 5 místný kok jen já 6 místný takže jsem z toho srnka. Do Renaultu ani náhodou, podporovatzlodějinu když ty žabožrouti mají ty imobilizery tak poruchový. V klíči jsem našel CR 2016 a pod tím TRW tak nevím, zda mi někdo může poradit. I když to nevyjde, přesto díky, jelikož jsem staršího data výroby /1957/ takže někdy se i stím počítačem peru.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

3x

Zdravím Vás,nevím jak je to u kanga, zda se tam zadává kod pomocí klávesnice. Radil bych Vám imo odstranit. Je to nutné odstranit z Řídící jednotky, doma to neuděláte. Stejnou situaci jsem řešil před 2 lety. V renaultu deaktivace imobilizéru vyjde na cca 8.000 Kč. Po dlouhém shánění jsem sehnal kluka, co to deaktivuje za 1400 Kč. Ve většině případů, je nutné použít tzv, emulátor. Poštou jsem mu zaslal ŘJ, a druhý den jsem ji měl doma deaktivovanou. Pokud by jste měl zájem, mohu Vám dát kontakt (chvilku by to ale trvalo, než bych ho dohledal. :)

doplněno 21.12.13 22:20:

Kontakt Vám pošlu přes SZ,zde se veřejně asi nesmějí zveřejnovat kontakty.

bardajarda*
hodnocení

Díky za odpověď a pokud by Vám to nevadilo tak bych si ten kontak na toho fachmana vzal. Díky

jm*
hodnocení

2x

Nebliká vám červená kontrolka imo?

doplněno 21.12.13 21:51:

Jinak ten program si stáhnete tady:

uloz.to/...

bardajarda*
hodnocení

Právě že bliká stále, jak kdy na 10, 20 i 30 otočení klíčku přestane blikat a svítí stále což mi umožní start

Dík za program už jsem to našel ale key kod mám CR 2016 což je moc jak mi program píše takže jsem stejně v koncích

jm*

Kontak máte v SZ.

jm*

Já jsem program neřešil a imo odstranil rovnou. A je klid.

opravdu si jste jistý, že key kod je cr 2016? není to náhodou typ baterie do dálkového ovladače?

bardajarda*
hodnocení

To je asi opravu typ baterie ale nic čtyřmístného tam opravdu není

burney*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohl bych také poprosit o ten kontakt na toho kluka?moc by se mi to hodilo

Děkuji

jm*

Kontakt máte ve vnitřní poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]