Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,nevím jak je to u kanga, zda se tam zadává kod pomocí klávesnice. Radil bych Vám imo odstranit. Je to nutné odstranit z Řídící jednotky, doma to neuděláte. Stejnou situaci jsem řešil před 2 lety. V renaultu deaktivace imobilizéru vyjde na cca 8.000 Kč. Po dlouhém shánění jsem sehnal kluka, co to deaktivuje za 1400 Kč. Ve většině případů, je nutné použít tzv, emulátor. Poštou jsem mu zaslal ŘJ, a druhý den jsem ji měl doma deaktivovanou. Pokud by jste měl zájem, mohu Vám dát kontakt (chvilku by to ale trvalo, než bych ho dohledal.
Kontakt Vám pošlu přes SZ,zde se veřejně asi nesmějí zveřejnovat kontakty.
Nebliká vám červená kontrolka imo?
doplněno 21.12.13 21:51:Jinak ten program si stáhnete tady:
Právě že bliká stále, jak kdy na 10, 20 i 30 otočení klíčku přestane blikat a svítí stále což mi umožní start
Dík za program už jsem to našel ale key kod mám CR 2016 což je moc jak mi program píše takže jsem stejně v koncích
opravdu si jste jistý, že key kod je cr 2016? není to náhodou typ baterie do dálkového ovladače?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.