Nejste přihlášen/a.
Ahoj nema nekdo tohodle golfa?rad bych o nem nejaky info muzu ho dnes koupit za dobrej peniz ale jde mi o motor jestli to neni moc slaby ,ale mam to jen na mesto zadný řádění
trhac asfaltu to neni , ale ten golf neni zas tak tezky , tak do mesta na couracky to staci , motor vydrzi fejst
Tak jsem ho dnes vzal a super,jsem spokojenej,sice pri 120-130 km/h uz nechce vic jet ale ve meste řádí hezky,1,2 jde za plynem:D
Za mě to stačí taky jsem chtěl 1.4, ale pak se objevila 1,6 za skvělou cenu tak jsem šel do ní. Tahá parádně i spotřeba je pěkná. Jenom za mě - nikdy nebrat nafťáka, ještě že mi to rozmluvili, když vidím co mají za problémy s motory. Ale nejspíše je to kus od kusu.
zatim jsem na 1.6 za good cenu nenarazil,je ta 1.4 ale vsude pisi ze to jsou dobre motory tak jdu do ni,ty mas 16 ventila ze?euro3 r.v. 2000
Ano 16V. Doma máme ještě polo 1,4 1998. Jede pěkně, na dálnicích to jede 150km/h na 3000rpm. Motory by měli být identické.
Jo ten motor je dobrej! tak jako každej benzín! př.: mám 1,4 44kw seat ibiza 1998 a je na něm najeto už 520 000,- bez problému to auto slape jak hodinky a 170km/h s tím není žádnej problém pořád udělat takže s tou 1,6 to uděláš ještě rychlejc ! jinak u benzínu ti stačí vyměnit svíčka a je po starostecha opravách ... ovšem TDI 66/81 kw nezmar motory at si říká kdo chce co chce tyhle motory tady budou nafurt auta se rozpadnou ale mototry pojedou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.