Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodání do neděle?

Od: ellhonza* odpovědí: 3 změna:

alza.cz/...

Chápu dobře, že když dnes objednám stihne mi to příjít do 21.12 do 12 hodin na poštu? Nevím jak to maj, ale nějaká akce, že dodávají i přs víkend? Děkuji ... potřebuji vědět, jestli by to včas přišlo, né do vánoc, ale do neděle dopoledne..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

takeshi*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem si včera(ve čtvrtek 19.12.2013 asi ve 4 ráno) objednával hry na ps3 a dnes (20.12.2013) asi v 16:30 to bylo doma... Nejsem si jist, jestli ČP jede i o víkendech, zkusil bych to PPL nebo DPD .. :) myslím, že to přes víkend půjde všude.. :)

horak*

PPL normalne pres so,ne nic nenavazi mezi svymi prekladisti a taky nevydava, ale o techto svatcich maji moznost vydeje ze skladu, tzn. ale to by to museli jiz dnes v noci mit z dopravy.

U DHL jsem nic vyjimecneho nenasel. Tzn. provoz dopravy mezi uzly do vecera, vydej nebo rozvoz zasilek v pondeli.

A Ceska posta ma otevreno na vybranych mistech, postovni vlaky mezi tridirnami jezdi i o vikendu. Ale zase o vikendu nechodi mistni dorucovatel s oznamenim o ulozeni. Tzn. clovek by si to musel poslat Poste restante na hlavni postu.

gocars*
hodnocení

0x

Tento víkend jede ČP naplno, jako by to byl pracovní den, jen asi nebudou doručovat až domů :) pokud teda mé informace nejsou mylné :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]