Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
před pár měsici mi přišla info o tom že jsem měl vozidlo nepojištěné. Ano opravdu měl, ale stojí již třetím rokem rozbyté v garáži. Na půl roku v tom období jsem neměl zaplaceno pojištění.
Napsal jsem jim pomocí formuláře na webu, že vozidlo neprovozuji z důvodu nepojizdnosti a tím to pro mne končilo. Žádný email, telefon, dopis nic o tom jak případ pokračuje. Nyní ho předali společnosti Transcom. Zajímavé že jim dali i moje tel číslo, ale nikde jsem nesouhlasil s předáváním telefonu třetím stranám.
Dá se ještě nyní bránit? Jedná se o 6tis což je tak cena vozidla
Jedná se o 6tis protože vozidlo je jinak pojištěný, jen asi 6 měsíců mi tam vypadlo. Tohle je poprvé kdy si nejsem jistej jestli jsem v právu. Jindy jsem měl platit něco co jsem prodal. Ale už jsem si něco načetl a dnes si necham udělat foto a podepsat čestný prohlášení. Jde o to že už případ předali dál, tak jestli se mnou budou komunikovat.
nosyparker,
Určitě jste z neznalosti nadělal spoustu chyb v komunikaci, popřípadě ve zdůvodnění. Bohužel již nemám do ledna sůj poč, nemůžu přeposlan návody a ukázky, kdy se případ od vymahačů vrátil a byl ukončen.
Zdali se máte bránit dále, to je jen Vaše věc. Pokud budete chtít poradit, není problém, musíte se ozvat ale telefonem, páč v 14:30 vypínám tento poč a odjíždím pryč.
603902651
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.