Nejste přihlášen/a.
Feldy v "dýzlu" něco osvěčeného, spolehlivého -uvažuji o NGK, Miele a nevím jestli se dá běžně koupit originální svíčka a jestli je ještě kvalita jako bývávala
Ahoj,
felda všeobecně problém se starty v mrazu. Dal jsem na doporučení a koupil Bosch duraterm (0250201032) a od té doby naprosto klid už je tam mám 2 roky a i v -15° na první otočení
Kupoval jsem je za 250/Ks a dneska jsou kolem 200/Ks. Takže doporučuji tyto a nebudeš zklamanej... Snad jenom z výměny jestli si to budeš dělat sám... to vymyslel nějakej magor...
CHUCKY1- máš pravdu s montáží a demontáží žhaviček. Koupil jsem Brisk Exclusiv autobyznys.cz/... , snad se po roce nebude muset schejbat k motoru. Smutný je, že to neni jediná magořina na tomhle okopírovanym "folcvágnu 3 ". Sqělé je, když ti dojde totálně nafta (až do čerpadla)... Holt po revoluci v automobilce nastoupili inženýři, který "dělali"auta jen za prachy a ne pro lidi ( a autoservisy ) a zkuste mi to někdo vyvrátit... Podle aut jedoucích ráno na silnici, obzvlášť pak v neděli večír, jsou starší škodovky furt oblíbený. JINAK VŠEM DÍKY ZA TYPY A PŘEJI KLIDNÝ SVÁTKY A ÚSPĚŠNÝ NOVÝ ROK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.