Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Licence pro moto závody fichtl GP

Od: huller odpovědí: 3 změna:

Čau chtěl bych se zeptat. kolik stojí vystavení licence pro závody fichtl gp.? dištak nějaký informace o fichtl gp mi napište do emailu ( Davidhulak@seznam.cz ) díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

0x

Osobně se domnívám, že nejde o oficiální závody organizované pod Českou federaci, ale závody organizované partou nadšenců, licence se na to tedy nevystavuji.

Jinak si myslím, že informace se dají čerpat zde: jawa50zavody.wz.cz/...

doplněno 21.12.13 21:03:

huller: informace najdeš zde

cmf.cz/...

nebo jim po novém roce napiš dotaz
cmf@cmf.cz

jyri*

fichtl capů je po ČR mnoho a na většině nic po tobě nechtějí jen jméno podpis a datum narození popř pokud ti nebylo 18 tak po me chtely podpis zákoného zástupce jinak nic víc :)

huller

Právě fichtl chapy jezdím od svých 11let. měl jsem sepciální povolení od ředitelů zavodu. a tedkon v 17 bych chtě přejít na silnici. bohužel pár lidí co znám a trochu se vtom orjentují tak všichni mi řekli že je to normálně pod Českou fedarací a je potřeba mít licenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]