Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio zapojení, ukostření

Od: cerbygerby® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jsem nenávratně odkouřil autorádio. Hrálo, ale pískalo mi v něm při jízdě, slyšel jsem že to musím ukostřit. tak jsem to nějak zkoušel, ale asi jsem hodil nějaký skrat, protože se zajiskřilo a rádio nehraje... nevím jestli jsem to vůbec dělal dobře, ale černý kabel z rádia jsem napojil na údajnou kostru..něco železného, ale jak říkám, zajiskřilo se a rádio přestalo hrát.. ale pojistka zůstala celá.. myslíte že je tedy pryč, nebo to ještě půjde nějak zprovoznit.. Autorádio je to Naviheaven 5511 4x60.. díky za info a rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

translate.google.cz/...

uzemění je na kontaktu č.8 typuju žes přikostřil plus a vyhodil nákou pojistku chce to juknout do pojistkovky a příště nejdřív měřit než něco uděláš !

hodnocení

Děkuji za rady, takže myslíte že rádio ještě nebude na odpis? a tím kontaktem číslo 8 je myšlen jaký kabel? zase až tak úplně se v tom nevyznám, tak jsem se ptal a někdo říkal že černý je na uzemění..ukostření, tak jsem to tedy skusil.. a pojistkovka tím myslíte normálně pod kapotou kde jsou všechny pojistky, nebo to je někde zvlášt? díky za rady :)

rádio typuju že neodešlo na pojistky kouknout jak uvnitř auta tak pod kapotou pokud tam sou -nevim co je to za auto a nevim kdo tam to rádio dodělával proto je třeba měřit stačí voltmetr za 100ku nejlépe s pípákem kostra je obal autorádia takže mnohdy stačí kabel s očkem na ten krátký zadní šroubek pokud tam je a chytit kamkoliv na karosérii vozu

pokud chceš zjistit kde je v konektoru kostra vemeš měřák nejlépe s pípákem a měříš vůčí obalu autorádia to musí být vypojené ze všech konektorů

jinak pokud je blbej příjem autorádia tak z 90procent je na vině anténa

hodnocení

OK moc díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]