Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startuje ale nenastartuje

Od: ra odpovědí: 12 změna:

dobry den chci se zeptat mam wv golf 3 a zniceho nic nejede startuje ale nenastartuje vse funguje ale nenastartuje zkouseli sme ho roztahnout na lane a nic nevim cim to je

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eips*
hodnocení

2x

A jde ti tam palivo?

ra
hodnocení

no to prave nevim jestli tam jde palivo prijel jsem stim do prace a z prace uz sem neodjel kamosi mi rikali jestli mi neodesel pocitac ale ja si myslim zebi nefungovalo nic a ja startuji a nic

k2
hodnocení

0x

Motor to nejaky ma?

eips*

Pokuj i při roztahnuti nenastartuje zacak bych tím jestli tam jde palivo.

hanher*
hodnocení

0x
To je ale divný, pokud všechno funguje jak píšete, mělo by nastartovat. . .

endyfrog*
hodnocení

0x

Pokud vše funguje tak to musí jet né Pokud je někde chyba nepojede vše je třeba projít od paliva po elektriku a musí jet pokud není zadřený

gumid
hodnocení

0x

A co hlásí diagnostika? (stejný principmotoru jako u Favorita bmm).

Čerpadlo nasaje?

hodnocení

0x
tak odpojením baterky nic nezkazíte...(teda už jsem tu četl, že pak někdo nemoh zprovoznit rádio, ke kterému neznal kód, ale to snad nehrozí) - to bych zkusil, jak je tam počítač...
(současný motory se můžou roztahovat? - nehrozí nějak přehození chodu ventilů?)

hodnocení

0x

a je to TD či už TDI? pokud TD tak kouknout na pojistky,kouknout zda je po otočení klíčku na stop ventilu na čerpadle napětí,dále kouknout jestli žhaví a jak dlouho žhaví jestli málo tak vytáhnout konektor z čidla teploty pro řj a skusit start

dále co palivový filtr jak je starej?

jestli TDI problikne při otočení klíčkem žhavení? jestli ne dej jiný relé 109

At koukam jak koukam, tazatel zatim nic nenapsal o motoru, natoz o palivu.

Z ceho usuzujes, ze je to naftak? Nebo blbe koukam?

máš recht já odpovídal na podobnou otázku a tam to byla nafta tady sem nekoukal :D

Tak tak golf III je velkej pojem.Předně by měl tazatel napsat i motorizaci,pak bude snazší hádat z křištálové koule!Jak u dehtu tak u benálu to může být snad milion pět věcí proč to nejde!

Njprve bych bez ohledu zda je to benál nebo nafta vyzkoumal zda jde palivo kam má a zde jsou proudíky (eletrika) kde mají být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]