Nejste přihlášen/a.
Zdravím pánové
Potřeboval bych se tu s Váma poradit, v mém golfu mám přetrvájící jeden problém a jsem s toho velmi nešťastnej a poté mám i nutkání auto prodat nebo hodit ze skály jak jsem s toho už nervní. Jedná se o to že jednou za týden se mi stane to že auto normálně nastartuje ale ihned po dvou sekundách zdechne, takhle to mohu zkoušet milionkrát po sobě a nic, prostě se mu nechce...většinou po 15 minutách chytne a jede. Pozor ještě dále vysvětlím, auto za jízdy nechcípá nikdy! Měnil jsem zapalovací svíčku, kabel od ní, kostřící kabel, svíčky, fajfky a tak dále a dělá to pořád. Poslední dobou to začlo dělat častějš a už nečekám 15 minut než to zase nastartuju ale třeba hodinu takže už s tím nejezdím vůbec. Mám takovej dojem že to bude IMOBILIZEREM, nákej šmoula co to měl předemnou tam měnil spínačku, takže je tam jinej klíč a v něm je narvanej ten kamínek s toho starýho ...jenže se mi stalo že mi to šlo nastartovat hned třeba po otočení volantu nebo po zahejbaní s takovou tou plastouvou blbostí co je pod volantem ...prostě někde tam v tom bude chyba nejspíš a nevím co s tím jsem už zoufalej ...klidně bych to celý nák odpojil ale neni to nejspíš jednoduchý ...budu rád za každou radu díky !
tak ten čip z klíčku vyndej sundej ze spínačky immo kroužek a upevni ten čip přímo na ten kroužek a to do místa kde to bude pokaždý startovat a pak to schovej někam pod palubovku
nebo si nech dle tohoto udělat celej novej klíč neni nad to mít jeden v záloze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.