Nejste přihlášen/a.
A proč a kam zmizela voda vás nezajímalo? Jestli je v motoru, tak vám jen tak nenaskočí. Pravděpodobně těsnění pod hlavou.
Ono to právě vyvařilo. Ale hlava je suchá, a pod hlavu jsem koukal, tam voda nikde není. Proto mi to aji vrtá hlavou že to nechce jet, ono ten starter to točí, a když točí delší dobu tak ten motor začne plyvat jakože má chtíč nastartovat ale nejde mu to..
Jestli je voda ve válcích, to nepoznáš podle toho, že je zvenku sucho. Jeď s tím někam, kde ti změří kompresní tlaky ve válcích. Vzhledem k tomu, že auto, než se vyvařilo, jelo, není moc pravděpodobné, že diagnostika něco ukáže.
S vyblikávací metodou nikam nejezdíš...
Propojíš dva piny drátem v konektoru diagnostiky (zjisti si které) a pak ti kontrolka na přístrojovce bude blikat závadu. Podle bliknutí dostaneš číslo a to si na webu najdeš co znamená za závadu.
Přesně tak stačí 10 cm obyč dratku.Propojit na konektoru diagnostiky mezi sebou 2draty (je jich tam cca 10) zaleží co diagnostikuješ - motor, abs aj na netu určitě někde najdeš přesný návod. Funguje to tak že propojiš piny při vypnutém zapalovaní a sedneš do auta, zapneš zapalování a počítaš počet bliknuti kontrolky podle toho čísla si najdeš v tabulce s čím je problém. ale mě třeba takovou zavodu jako vadná indukční cívka mi to nenašlo nenaašlo
hodně štěstí
Ještě doplním. pokud by dianostika nic nenašla tak hledat zavadu klasickym způsobem, tedy bud nejde jiskra (svičky, porucha imobilizeru atd je toho víc) nebo nejde benzín to je ta jednodušší zavada tedy zkontrolovat podavací čerpadlo, palivový filtr, nadrž popř těsnost palivového vedeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.