Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, furt mě vrtá hlavou a zároveň se celkem se bojim . Poradí mi někdo? Jedná se o toto: Chtel jsem koupit auto jenže jsme sepsali smlouvu podepsali a pak jsem si to rozmyslel pac se mi na autě nelíbilo něco a on nemel uhrazenou pojistku mesic(vim ze to by nebyl ten problem pro me). Tak jsem roztrhl smlouvu a hodil opodal do koše . Jak mohu zjistit zda ho nakonec neodhlasil na mě?
a jak bych popřípadě mohl bojovat kdyby to ten dacan na mě přepsal aby nemusel platit pojistku a já v ruce neměl vubec nic
Pokud si roztrhl pouze svoji kopii jiz podepsane smlouvy a ani si to prodavajicimu treba nedal vedet a on ma svou podepsanou kopii stale u sebe, je auto Tvoje a dacan ses v takovem pripade pouze Ty.
1) kde je pravda
2) zjistíte to na registru, kde je to vozidlo nahlášeno
3) kupec má vaší PODEPSANOU smlouvu a iniciály od Vás?
stačí takto?
doplněno 16.12.13 13:50:víte spz vozidla? Víte kde je to vozidlo evidované?
pokud ne, nic neřešte, páč stejně nic nevyřešíte..
roztrhl jsem obe kopie , ale co mu brání v tom s temi kousky udelat cistou (falšovanou ) kopii
jakékoliv registrované auto lze odhlásit kdykoliv na kohokoliv, stačí si napsat plnou moc a zfalšovat podpis, buď to vyjde nebo ne
řešíte opravdu blbosti. skočte si na odbor dopravy a tam vám to sdělí. k přepisu nemusí mít ani kupní smlouvu, stačí, když zná vaše nacionále. Než začnete někoho nazývat dacanem, tak se zamyslete, pro mě jste dacan jedině vy. Někdo kdo podepíše kupní smlouvu a pak řekne, že auto nechce by měl vyhledat odbornou pomoc, protože to není normální!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.