Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit palivovou trubku

Od: jyri* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den dneska sem jel přes polní cestu s autem a nekde sem zavalil a prerizla se mi trubka paliva muzu jí nejak opravit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já terdy netuším, o jaké auto jde, ale podle mě by bylo nejlepší trubku vyměnit.

jyri*
hodnocení

Je to starší auto mám ho na zimu je to renault twingo ale já jen že jsem zaslechl že se to dá nastavit hadičkou tak zda je to pravda

Já teda nevím,ale na ibize z 85 nebyly trubky ,ale hadičky (plastové,průměr asi tak 5-7mm).Vše jde opravit ale záleží na ceně.Pkd je opravdu kovová tak nouzově napojit plastovou (třeba čirou hadičkou na palivo) a pak celou vyměnit a již za plastovou.

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, je lepší vyměnit, nouzově to lze opravit tak, že do hadičky strčíte nějakou průchozí trubičky (průchozí) a na každé straně stáhnete sponkama.

hodnocení

0x

normálně bych změřil venkovní průměr hadičky sehnal palivovou gumovou hadici s dírou toho průměru a přetáh přes oba konce a dal sponky normálně to drží občas to tak řešim u palivových filtrů když odejdou ty rychlospony

jyri*
hodnocení

já se ptal dnes v dílně a řekly mi to samé co vy jen mi řekli at dám na kazdou stranu hadičky 2 eskapásky aby to drželo lépe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]