Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání do auta

Od: 7ondra7* odpovědí: 9 změna:

Zdravím potřeboval bych poradit mám vw golf 2 a když prší tak mi do auta zatíká voda.Prosakuje to někde kolem pojistkové skřínky měl sem to rozdělaný ale nic sem nenašel čím by to mohlo být předem díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

1x

Mě se to dělo také, tak jsem koupil bezbavý silikon, natlačil ho po celém obvodě mezi sklo a těsnící gumu a je klid.

hodnocení

0x

Většinou je to někde kolem okna-může to být i pod gumou,já sem musel okno vyndat abych to našel.

jarmik*
hodnocení

0x

Známýmu teklo do Sharana, bylo to kolem okna. Měnil gumu.

stafan*
hodnocení

0x

Stoprocentně zatéká kolem okna. Zejeďte do servisu kde mění autookna a tam by měli mít k mání speciální těsnící tmel, který Vám natláčí pod těsnící gumu. Ten by to měl vyřešit.

doplněno 24.03.09 12:25:

opravují - mohl vyřešit. Když ne tak viz výše.

hodnocení

0x

musíte zjistit kudy voda teče! V hledání pomáhá déšť a zkrápění vodou.

miljan*

Jak zjistíte kud teče, tak máte vyhráno. *pivo*

pitr*
hodnocení

0x

Dobry den , Ondro mohl bych vam poradit aspon zkusim protoze sem vase auto nevidel .Jsem automechanik problemi u techto starsich typu byli vzdy problemi ale dali se vzdy vyresit takze ... 1.zkuste pokud ste trosku sikovny tak nejcastejsi pricina byla netesnost lemovaci gumy kolem predniho okna , vetsinou to bylo v mistech v levo dole. Jenze tam jen tak nevidite to znamena ze 2.byste musel rozdelat celou palubni desku aspon jen z leve nebo pravecasti,vzit si baterku a nejlepe zrcatko a kouknout se pod ni zkrz nahoru k okraji sloupku srechy a a spodniho predniho rohu okna.. jinak bych se vam nato musel podivat ja pokud nejste z velke dalky jinak preji vam aby se pricina odstranila...

macach*
hodnocení

0x

Já jsem si, když mi bylo nějakých 18 koupila postarší vůz se střešním okénkém.Měla jsem z toho okýnka docela radost, protože auto nemělo klimošku.Jenže ta těsnící guma byla asi nějaká jetá, a jak jsem ho otevřela tak už nadobro přestala těsnit.Pak jsem s kamarádkou jela na výlet a začalo nám prčet na hlavu.Jako provizorní řešení jsme si koupily pár balíčků žvejk, které jsme tam pak lepily...:) :) :)pak jme to měly i s tužidlem (nebo spíš lepidlem) na vlasy :) jo a stejně to nepomohlo, jak jsme si myslely.

Není to rada, jen aby jste nebyl smutnej, že jste jediný, kterýmu teče do auta.

macach, očistit řádně gumu, nanést neutrální silikon, opatrně překrýt slabým igelitem a slabě zavřít okénko. Po "vytvrdnutí" otevřít odstranit igelit a zavřít okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]