Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dostal jsem repráky do auta a nevím jaké autorádio by bylo dostatečný k jejich optiálnímu výkonu. a také jestli nepotřebuju nějaký zesilovač.
do bavoráku jedině blaupunkt, do škodovek je nejlepší Alpina a do yarise sencor s MP3 za 9 stovek
Alpine s tím správným podsvícením, měl jsem tuto značku ve škodovce a měl jsem jí ve starším passaatu a hraje to super
Já jsem si koupil do feldy pioneer bez CD mechaniky (kdo taky CD používá ještě) s USB aji AUX. Stálo 1500 a hraje špičkově, s CD mechanikou to stejný rádio 2500... Ve feldě jsou ale ještě relativně kvalitní reproduktory od výroby. Chrastítka od Sencoru si vystačí s čímkoliv.
Je to Pioneer MVH-1400UB, momentálně je již v doprodeji někdy i levněji jak 1500. Možná bych šáhl pro novější model kterej stojí stejně kolem 1500. Rádio chytá i tam, kde jiná rádia už jen šumí. Byl jsem s ním nadmíru spokojenej, předtím tam bylo nějaký "lepší" Panasonic od původního majitele už přes 10 let a to pioneer hraje o něco lépe ale je to daný hlavně tím, že pioneer má více možností nastavení ekvalizéru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.