Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lada žigul

Od: zuntr* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, moc se mi líbí auto Lada Žigul a zajímalo by mě jestli by se daly někde dokoupit náhradní díly, ale trochu hezčí :D

např. volant, pásy, sedačky atd. ,ale nevím jestli se to vůbec prodává...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

demijan*
hodnocení

0x
Ano daji se dokoupit mam taky ladu. I podvozek v klidu Staci napsat do zprav co by si chtel

demijan*
hodnocení

0x
Volant da koupit novej a nabu na ladu koupis v poho sedacky tam jdou napasovat jaky chces.svetla jine no proste cokoliv

olaf71*
hodnocení

0x

všechno se dá. sportovní volant,sportovní sedačky, jen se vše musí přizpůsobit. druhá věc je homologace

luke237

On i "retro" styl (exterier co nejvice podobny puvodnimu vyrobnimu) ma neco do sebe.

Na obrazku je soucasny "vytuneny" Zigulik z Ruska. Karoserie je co nejoriginalnejsi, auto je jen snizeno.

luke237
Nevlozil jsem ten obrazek *zed*. Prevzato odsud.
Lada žigul
fisfok

zajímalo by mě jak snížit tu ladu máte s tím nějaké zkušenosti?

lmgify

Nejlepší bude, když se zeptáš přímo na LADA klub. Tam je mnohem více lidí, kteří něco podobného dělali a mají s tím zkušenosti.

Je tam i odkaz na obrázek sníženého Žigulíka.

Lada žigul #2

demijan*
hodnocení

0x
A napis jakej model chces nebo mas , nejlepsi sedacky jsou z lady 2107 pohodlne a stylove.

luke237
hodnocení

0x

Na internetu se da dohledat spousta "vyladenych"Ziguliku :)

Obrazek je odtud.

Lada žigul #3

někdo tomu říká vyladit, já tomu říkám zkazit... *blee*

doplněno 15.12.13 08:23: Jo, ta červená vypadá dobře :)
luke237
Co tahle?
Lada žigul #4
Lada žigul #5
777

Tenhle vypadá hodně dobře,je to tuning ale sladěný,nic extravagantního a odpuzujícího,ale naopak všechno sladěné podle celkových geometrických proporcí auta...prostě paráda

Ten oranžovožlutý nahoře je bastl,ale tohle je fakt pěkný

luke237
Me by zajimalo, kde bere ty ozdobne listy. Neni to vzdycky u kazdeho stareho auto problem je sehnat?
luke237
... ozdobne li_š_ty ...
demijan*

tak ono zachovalych lad je spousta a dají se sehnat .. tyhle lišty byly na ladě 2103 2106 .. mám doma 2101 a lišty okolo oken jak nové i pod dveřma.

demijan*
hodnocení

0x

tu oranžovou ladu jsem měl v plánu koupit mě ji nabízel za 15 000 ,jela dobře .. Ta červená je luxus je kámoše z lada forum.. Ale je tam víc pecek treba turbo zigul ,,

Lada žigul #6
777

Ta červená je hodně dobrá,to je jasný...tak turbo jde dát prakticky do všeho,to není žádná náročná přestavba...jel jsem s favoritem v amatérské úpravě rally,ostrá vačka,snížená hlava,čip jednotky,převrtaný blok na 1,4 a turbo z octavie...celkově všechno z toho vyhrabaný a jenom s rámem a pár nejzákladnějšími ovládacími prvky...jelo to jak urvaný z řetězu,na mokru to skoro hrabalo na 4 a hodně aut to dokázalo na hlavu porazit...a překvapivě ten motor ten fakt brutálně zvýšený výkon i docela dobře snášel,vydržel několik sezón do generálky,celkově to bylo taktované kolem 100kw a 215Nm

Přemýšlel jsem že bych si taky něco takového udělal,ale bohužel na to není čas

demijan*

tak když se upraví auto dobře a pošteluje tak to lítá neskutečně .. jeden rusák má na 1700 turbo a má 480 hp ..

lada niva to je ono

e6ulaxe

Ty si to představuješ jak hurvínek válku. Doporučuji nějakou takovou funkční přestavbu udělat.(já to mám za sebou) Rvát na motor turbo, přitom stejný výkon lze dostat z motoru atmosférickou cestou, je blbost. Felicia 1.3 Kit car měla i 122kw. Když už turbo, tak pro výrazný výkonový nárůst. Jenže tohle motor 1.3 OHV svou konstrukcí nepobere.

Hlavně také ten tvůj popis úprav motoru je úplně mimo.

1. Jak chceš převrtávat blok motoru 1.3 na Favoritu, když ten má vložky a kdyby se skutečně převrtali na objem 1.4, tak ti z těch vložek nic nezbyde. (na 1.4 se upravuje zvětšením zdvihu- výměna kliky z fábie)

2. U přestavby na turbo je naopak potřeba kompresní poměr zvětšit, protože neúměrně se zvedá nárok na oktanové číslo motoru.

3. 100kw z motoru 1.4 pomocí turba není vůbec brutální. I sériová fábie má z objemu 1.4 výkon 132kw

4. Hrabání na 4ku je u 100kw auta hlavně vizitkou mizerné trakce. To není žádná výhoda, naopak.

hodnocení

0x

Zdravím, kdyby jste měl zájem mám doma nový prostřední díl výfuku na Ladu, auto jsem prodal a výfuk mě zbyl

veronikakonopik
hodnocení

0x
Natáčet by se mělo jeden den v lednu a to o víkendu. Ideální by bylo spojit se s někým z Prahy nebo Středních Čech. Sháníme celkem 2 žiguly - jeden v max luxusním tuningu a druhý naopak klidně i v horším stavu. Klip bude v podstatě taková pocta tomuto automobilu a jelikož se jedná o známou kapelu, vaše auto bude vidět! :) V případě zájmu volejte 724 083 262.
V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]