Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokované rádio Grundig

Od: radiak odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

dnes se mi vybila baterie v Octavii, vyměnil jsem ji, ale zablokovalo se mi autorádio, chce nyní kód, ale ten od koupě auta nemám :( Rádio můžu nyní vyhodit, nebo je nějaké řešení, jak kód obejít? :(

Jedná se o originální rádio Škoda (Grundig), asi jedno z prvních, je ještě na kazety, podle mě má hodnotu kolem 500 Kč, ale je dobré a nechci o něj přijít.

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

2x
Rádio vytáhni a zkus tuhle stránku radio-code.lt/... .

hodnocení

2x

Zkus se podívat tady,třeba něco najdeš. forum.octaviaclub.cz/...

luke237
V tomto vlakne pisou, ze potrebujes VIN auta a seriove cislo autoradia a kod ti rekne servis i po telefonu zadarmo.

uiws
hodnocení

0x

Jděte do značkového servisu Škoda.

radiak
hodnocení

Tam mi poradí? Nebo to odblokují? Ale pokud budou chtít 1000 Kč, tak si můžu koupit rovnou nové rádio :-D

no já jsem si do Octavie II koupil od Škody orig.autorádio, bylo to kolem 1000 Kč a jsem s ním nadmíru spokojen. Ano jsou tady možnosti s MP3,telefonem atd.,ale tohle hraje stále stejně,samo se přelaďuje, atd.

radiak
hodnocení

Proto ho chci zachránit :(

radiak
hodnocení

Dusger:

Děkuji za odkaz, ale když jsem tam kód napsal, tak mi to napsalo, že to daný kód nenalezlo. Kód byl napsaný dobře, protože mi to formulář po napsání posledního písmenka potvrdil.

dfowneod
hodnocení

0x

Hehe, první odpověd - jít do servisu, je jediná správná a vy nad tí budete laborovat celé hodiny...

radiak
hodnocení

Nemyslím si totiž, že to je jediná správná odpověď, protože v servisu mi to odblokují za 1000 Kč a za tu cenu mám nové rádio.

Spíš sháním nějaký program - postup, jak na to přijít. Vím, že jeden mechanik tady u nás to dělal, bohužel už na to software nemá. Takže asi tak.

Zkus sem napsat něco bližšího,model,sériové číslo apod.

radiak
hodnocení

Rádio je to Grundig CHALLENGE 530 DAB.

Alespoň na něm tedy není uvedený žádný typ, ale podle obrázku pasuje k CHALLENGE 530 DAB. Na to mém je uvedeno ze předu jen Škoda music system 401.

Z boku potom MS 401 1U0 035 161A, výrobní číslo SK1162X1049066

Děkuji

tady forum.octaviaclub.cz/... řešil stejný problém s asi pododobným radiem podle toho čísla,a asi to vypadá že to nebude jednoduché. :(

hodnocení

0x

Ještě se zeptat tady audiocom.cz/... ale to už bude něco stát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]