Nejste přihlášen/a.
dobrý den.Potřeboval bych poradit koupil jsem vůz 4.3.2013 a prodal jsem ho 5.5.2013 a odhlásil ho na nového majitele 13.5.2013.Poté jsem ukončil povinné ručení.Dnes mi přišla výzva z čkp že musi zaplatit částku období 8.8.2013 až 16.9.2013.V tuto dobu už jsem nebyl uředně majitel vozidla.Prosím o radu jak postupovat.
krakene,
na internetu najdete stovky rad jak se zachovat a co udělat. Která je ta správná, to si musíte vybrat sám. Já doporučuji si pečlivě přečíst dopis, který jste dostal a postupovat dle návodu na str. č2. uprostřed. Otevřete si případ, vložíte informaci, že nejste majitelem od data (vyplníte formulář on line) přiložíte oskenovanou kupní smlouvu, a 1x za týden kontrolujtete stav případu.
Pokud bude něco nejasného, ptejte se...
doplněno 16.12.13 12:22: kontaktů na mne je plný vyhledávač.
milan.cukrar@volny.cz
ICQ 55180641
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.