Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s montáží světel Angel Eyes z VW POLO 6N1.
Předem děkuji za odpověď
Všechno jde,pokud máš dostatečné znalosti a dost peněz...ale musíš vzít v potaz,že takové úpravy jsou nelegální,legálně s tím neprojdeš STK a když tě čapnou chlupatí,máš problém...taky jsem si trošku vytunil feldu,ale jen takovými komponety co jsou schválené na tohle auto,tlumiče HP,motor 1,3 MPi vačka a čip motor excel,homologovaný sportovní výfuk soieta a nějaké plastové díly z limitovaných edicí felicií(zadní stříška s brzdovým světlem,myslím že to je ze sportline,nasavač na kapotu a vnitřní lakované plasty od milotecu)jen ve předu mám domorobo malý spoiler z čeného plastu,ale je to docela nenápadné a jen takové decentní doplnění nárazníku,žádná oplastovaná obludnost...
Co se týče nehomologovaného tuningu,tak úřady trošku chápu,co kolikrát lidi nacpou nebezpečného na auto jen aby byli cool a extra...ale třeba nechápu proč si člověk nemůže dát na auto třeba 15´ liťáky,čemu to vadí?...mohl jsem legálně použít maximálně 14ky...a co už vůbec nechápu,já v autě ABS mám,ale kamoš si to dodělal,nenastudoval si jestli se to může nebo ne a na STK jej s tím vyrazili,i když bezpečnost vozu prokazatelně zvýšil(auto bylo připraveno pro stavbu ABS)...nijak dodatečně to schválit nejde,i když felicie s ABS normálně jezdí...měl štěstí že jedna nejmenovaná STK na byrokracii nehledí,jinak by to musel zase vyhodit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.