Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topení lancia

Od: larek852* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

při delší jízdě mi přestane topit topení. Nevíte někdo proč?

doplněno 11.12.13 12:22:

Při nastavení na nejvyšší teplotu začne topit, po snížení o jeden stupeň na 32°C přestane okamžitě topit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Asi nebude problém v radiátorů topení a okruhu ale v nastavení,předpokládám ze ještě mechanickém,klapek rozvodu tep.vzduchu...zkuste rozhodit panel ovládání "funeni" táhla atd a pak dal co jsou klapky pod palubkou...
larek852*
hodnocení

problém je ten, že dokud je auto studené tak asi 30-35km topí,ale potom přestane. Nevím čím to může být.

aroff

larek852, jseš si jistý, že jsi nepoškodil čidlo teploty nasávaného vzduchu, při výměně ventilátoru topení? Jinak po vyhřítí kabiny to topení bude dodávat vzduch ohřátý na nastavenou teplotu na climatronicu. To nefunguje tak, že fouká horký vzduch. Taky se můžeš mknout na čidlo teploty v kabině, je vpravo pod volantem. Na palubce jsou takové dirky kterejma jde k čidlu vzduch.Podle toho poznáš kde hledat. Někdy bývá zaprášené a pak to hlásí nesmyslnou teplotu.

Žádný táhla nehledej, je to vše na elektriku a nic nenajdeš.

larek852*
hodnocení

Kde se nachází čidlo teploty nasávanáho vzduchu? Při výměně ventilátoru jsem neviděl žádný dráty.

doplněno 12.12.13 14:04:

Táhla jsem ani nehledal. Celý ovládání je elektrický. Potřeuju jen zkontrolovat ta dvě čidla. Díky za radu.

aroff

"předpokládám ze ještě mechanickém" Kolik jsi měl rozdělanejch Kapp, že dokážeš napsat takouvou ...

Mechanické nenajdeš ani u předchůdkyně, Themy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]