Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s autem na zimu?

Od: murin odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

vlastním BMW e36 z roku 1996. Začala zima a auto stojí před barákem. Je v super stavu a nerad bych aby se mi stav přes zimu zhoršil. Bohužel ale ted nějakou dobu (přes zimu) nesmím řídit. Co s tím? Mám strach, že po celou zimu co bude auto nehybně stát před barakem se z něj stane něco hroznýho.. Garáž nevlastním. Neexistuje nějaká garáž kam se dá auto za poplatek postavit? Nemyslím tím garáže např. v obchodním centru, kde nechám za den 500 korun.

Díky M.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

garážová stání pod novostavbami bytových domů, záleží dle lokality, od 500 za měsíc klidně do několika tisíc. Co takhle to auto někomu půjčit za pár peněz? Samozřejmě na smlouvu, kdyby ho rozbil. Auto nebude stát,a ještě na tom vyděláte nějakou korunu.

buss
hodnocení

0x

No tak se poptat, k někomu do garáže, stodoly, dát si inzerát (od Aše až po Hrčavu?), nevidím problém.

nu*
hodnocení

0x

dej to do bazaru

hodnocení

0x
udelej provizorni pristresek s plachtou (ne primo plachtu na auto!). pokud na tom nebude vrstva mokreho snehu, bude v chladku a nebude na tom pracovat sul ze silnic (pokud ji jezdil ted tak umyt podvozek i cele auto), bude to v pohode

nu*
hodnocení

0x

já myslím že zátračný vosk "estoniš" který zabrání poškození laku i v případě požáru bohatě stačí

foo*
hodnocení

0x

stačí umejt, navoskovat a když celou zimu autem nehnete tak si odneste baterku protože ta by byla ja jaře nejspíš mrtvá.. sníh ani mráz s autem teoreticky nic neudělá, veškeré kazy na voze způsobuje sůl

jyri*
hodnocení

0x

Koukni po okolí zda někdo nepronajímá garáž to samé jsem měl já stará paní vlastní dům s velikou garáží a vzdy když jsem videl garáž otevřenou byla tam hromada místa tak sem se jeden den zeptal zda by mi to nepronajímala pro auto přes zimu a pani mi řekla pokuf chcete stejně celý rok stejně to mám jen zahradnické pomůcky tak jsme se dohodli auto mám celoročně platím jí 500kč měsíčně i s elektřinou a se vším a jednou ročně když platí pojistku domu a garáže tak jí přispěju 1000kč a oba jsme se vším spokojený paní mi dokonce sehnala starší plachtu prý at si tam auto přikreju at se mi na něj nepráší vyklidila mi regál at si tam dám své věci bez toho aniž bych to po ní chtěl a oba jme maximálně spokojený :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]