Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vlastním BMW e36 z roku 1996. Začala zima a auto stojí před barákem. Je v super stavu a nerad bych aby se mi stav přes zimu zhoršil. Bohužel ale ted nějakou dobu (přes zimu) nesmím řídit. Co s tím? Mám strach, že po celou zimu co bude auto nehybně stát před barakem se z něj stane něco hroznýho.. Garáž nevlastním. Neexistuje nějaká garáž kam se dá auto za poplatek postavit? Nemyslím tím garáže např. v obchodním centru, kde nechám za den 500 korun.
Díky M.
Koukni po okolí zda někdo nepronajímá garáž to samé jsem měl já stará paní vlastní dům s velikou garáží a vzdy když jsem videl garáž otevřenou byla tam hromada místa tak sem se jeden den zeptal zda by mi to nepronajímala pro auto přes zimu a pani mi řekla pokuf chcete stejně celý rok stejně to mám jen zahradnické pomůcky tak jsme se dohodli auto mám celoročně platím jí 500kč měsíčně i s elektřinou a se vším a jednou ročně když platí pojistku domu a garáže tak jí přispěju 1000kč a oba jsme se vším spokojený paní mi dokonce sehnala starší plachtu prý at si tam auto přikreju at se mi na něj nepráší vyklidila mi regál at si tam dám své věci bez toho aniž bych to po ní chtěl a oba jme maximálně spokojený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.