Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat. Mám octávii 2.0 TDi 103 kW a poslední týden my neustále vypadává výkon a po chvilkách zase naskakuje a potřeboval bych s tím dojet do autorizovaného servisu v Olomouci, kde mám výraznou slevu, jsem z Prahy a mám to tam 250km. Moje otázka zní, zda se ničí i něco jiného, krom té váhy vzduchu, která to způsobuje? Abych nezjistil, že jsem touto cestou nezničil třeba celý motor atak... Děkuji za odpovědi...
hele já bych se toho zase tolik nebál myslím si že by se ti nemělo nic stát když nepojedeš jako prase prinejhorším bys měl k povinnému ručení asistenční službu ne
čínská váha na O II značky Starline se dá sehnat za 1350,- Kč, teoreticky si to vyměníte sám doma v garáži a diagnostika u neznačkového servisu zvládnou za pár stokorun
je otázkou co tam máte za značku a jak se chová výrobce váhy při výměně kus za kus dobré za vadnou pamatuji si že se v minulosti dost často měnila váha značky Bosch u pédéček 85 kW za Pierburg a ta pak držela až do sešrotování auta
Jet do Olomouce se špatným dávkováním paliva ( málo vzduchu a hodně paliva) , to je jistá nadspotřeba ale také otázka co to udělá s emisním systémem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.